pondelok 2. februára 2015

Podložka pod tortu

Lepenkový podnos pod tortu, priemer cm. Kartónové podložky pod tortu v zlatom alebo striebornom prevedení. Podložka pod tortu 26cm Quickpack 50ks.


Cena za kus, €, €. Podnosy pod torty umožňujú praktickú a bezpečnú manipuláciu s tortami. Vybrať si môžete okrúhly a.

V tejto kategórii sa nachádzajú lepenkové podnosy s farebnou potlačou. Zvýraznia každú tortičku a dodajú jej konečný efekt. Táto podložka - podnos vysokej kvality môže slúžiť ako dno torty alebo koláče. Kruhová lepenková podložka je vhodná predovšetkým na zdobenie a prenášanie tort , rôznych zákuskov, chlebíčkov a ďalších pokrmov.


Ahojte dievcata,,,prosim vas z coho su robene tie podlozky pod torty ,,,neviem ci sa daju kupit,alebo si ich vyrabate,,,dakujem. Tácky a misky rôznych tvarov. Ahojte vsetci, mam otazocku: Čim ozdobit karton pod tortu , aby vyzeral pekne, tak aby sa nan nic z torty neprilepilo avsak bez pouzitia celofanu.


U nás SKLADOM za € s DPH.

Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie. Sme tu pre domácnosti i firmy. Máme pre vás produkty, s ktorými to zvládnete jednoduchšie a krajšie. Inšpirujte sa u nás a vychutnajte si zábavné pečenie. Papierová podložka pod tortu s priemerom 3mm.


Na sklade: Položka ks odoslanie štvrtok 30. Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem. Produkt neobsahuje žiadny popis. PODLOŽKA POD TORTU FIALOVÁ 35CM HRÚBKA 12mm. Kvalitný a pevný podnos pod torty, obojstranné, kombinácia zlatej a čiernej farby s vonkajším . Kruhová podložka z veľmi pevného kartónu s fóliovým povrchom je využiteľná predovšetkým pri zdobení tort , ale aj pri ich prenášaní.


Môže sa použiť aj na ďalšie . Balenie obsahuje ks podložiek na jedno použitie o priemere cm. Pre dokonalé servírovanie . Ručne vyrobená podložka pod tortu z priečne narezaného brezového dreva s ponechanou kôrou. Je do hladka obrúsená aby vynikla nádherná kresba a . Vaše objednávky vybavíme hneď po návrate.


Makro - Vaše domáce potreby.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky