utorok 10. februára 2015

Plynový sporák s teplovzdušnou rúrou

Kombinovaný sporák spája výhody plynových a elektrických sporákov. Sporák – kombinovaný s klasickou rúrou , plynové horáky s poistkami STOP. Lepšie vybavené sporáky potom ponúkajú predovšetkým gril a teplovzdušný.


Poskytnú vám okamžitý ohrev bez čakania na rozohriatie a elektrická rúra. Prezri si u nás elektricky sporak s teplovzdusnou rurou a porovnaj ceny v 10.

Podľa toho je potrebné vybrať si medzi elektrickým a plynovým sporákom. Plynový , alebo elektrický sporák ? Ako už bolo zmienené, plynové horáky dopĺňa elektrická teplovzdušná rúra. Sporák elektrická rúra s multifunkčným a konvekčné pečením, plynová doska s . Predám celoelektrický keramicky sporák Gorenje. Predam plynovy sporak Mora 2s plynovou rurou , plne funkcny, potrebne.


Predám kombinovaný sporák , platne elektrické, plynové , elektrická rúra.

Kontrolka a termoelektrické články. Zapečatené a obklopené horáky krycou lištou. Idem kupovať kombinovaný sporák (hore plynový , rúra elektrická) Neviem sa rozhodnúť, či mám kúpiť rúru aj s ventilátorom - teplovzdušnú , alebo stačí aj . Elektrický sporák , platničky, teplovzdušná rúra. Nezáleží od typu či štýlu kuchyne ani od spôsobu pripojenia pretože v našej širokej ponuke sporákov si nájdete ten pravý. Sporák je určený iba pre tepelnú úpravu pokrmov.


Rúra má rovné steny s bočnými drážkami pre. Multifunkčný sporák s funkciou PlusSteam od Electrolux ovláda všetko, čo očakávate od sporáka vybaveného multifunkčnou teplovzdušnou rúrou. Najpredávanejší kombinovaný sporák Mora KS 1MW. Sporák obsahuje 4x platňu s veľkosťou 4x 2mm.


Teplotný rozsah 50°C- 280° C. Sporáky vytvárajú zväzky so sklokeramickým či plynovým varným. Sporák lze připojit na plynový rozvod z pravé strany. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního.


A, displej, objem l, samočistiaca funkcia . Sporák s elektrickou teplovzdušnou multifunkčnou hlavnou rúrou.

Postupne zistíte, že teplovzdušná rúra sa okrem pečenia dá využiť aj na zaváranie, . Náhradné diely do sporákov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky