utorok 17. februára 2015

Ehh46340fk

Ukažte svůj talent a využijte rychlost a přesnost, které jsou vlastní profesionálním šéfkuchařům. Zažite rýchlosť a presnosť profesionálnych kuchárov. Pro vaření jsou vám k dispozici varné zóny s funkcí Power Booster pro zrychlené . Pre varenie sú vám k dispozícii varné zóny s funkciou Power Booster pre zrýchlené.


Jedlá pripravené na tejto doske sú lahodne a chutne pripravené.

Indukčná varná doska v krásnom čiernom prevedení s funkciou zvýšenia výkonu. Indukčná technológia Indukčné varné panely Electrolux ponúkajú jeden z najvyšších výkonov na trhu. Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Díky funkci posílení výkonu se okamžitě dosáhne vysoká teplota a urychlí se.


Indukční vaření je to nejúspornější a nejbezpečnější, jaké si můžete ve vaší kuchyni dopřát. Pozastavte vaření – a znovu v něm pokračujte – jediným dotykem. Osvoboďte svůj talent a využijte .

Rýchlosť a presnosť na dosiahnutie ešte lahodnejších výtvorov. Odkryj swój talent i wykorzystaj szybkość i precyzję, której zaufali profesjonalni szefowie kuchni. Měl jsem už několik indukčnúch desek a vždy mi něco vadilo.


Tato plně splňuje mé očekávání - je hezká, úsporná a praktická. Typ ohrevu: plne indukčný, rozmery pre zabudovanie vך×h: 55x560x490mm, elektronické ovládanie, farba čierna. Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Vlastnosti Inštalácia samostatný varný panel. Skupina Zabudovateľný spotrebič.


Typ výrobku Elektrický varný panel. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Oslobodite svoj talent i iskoristite brzinu i preciznost koje upotrebljavaju profesionalni kuhari.


Prevedenie Prevedenie Indukčné Ovládanie Dotykové Prevedenie povrchu čierna sklokeramika. Dizajn skrine: vstavaný, Typ varnej dosky: elektrický, Farba: čierna. Vstupné striedavé napätie: 2- 2volt.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky