streda 25. februára 2015

Tácy a podnosy

Bambusový servírovací podnos Bambum Carlin, x cm. Designové tácy a podnosy za skvělé ceny! Nabízíme levné ale kvalitní podnosy a tácy na nošení jídla.


Využijte naší jedinečné nabídky táců a podnosů. Navíc máme rychlou dopravu! Základem pro servírování Vašich pokrmů jsou tácy a podnosy.

Značka WMF nabízí servírovací podnosy z ušlechtilé nerezové oceli , jejichž čistý design se hodí . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Podnosy a tácy značky Orion. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Pořiďte si kvalitní skleněné tácy a podnosy na servírování pokrmů u specialistů. Pevné křišťálové sklo českých i zahraničních značek. Servírovací podnos v protiskluzovém gumovém provedení.


Dodáváno v 5-ti velikostech.

Protiskluzový podnos vhodný do jídelen, fast-foodů, bufetů a rychlých občerstvení. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Objevte podnosy a tácy , na které se vejde celá hostina. Vyberte si na Bianu z mnoha velikostí a typů včetně podnosů do postele, etažérů či táců s poklopem.


Objavte podnosy a tácky, na ktoré sa zmestí celá hostina. Vyberte na Biane z mnohých veľkostí a typov vrátane podnosov do postele, etažéry či tácky s . Laminátový podnos CAMBRO. Tácy čtvercové a obdélníkové. Vybírejte servírovací tácy a stojany, podnosy , prkénka a omáčníky. Vytvořte perfektně prostřený stůl.


Roládový podnos, mix barev. Chcete si prohlédnout TOP designové tácy a podnosy ? Tradiční i moderní podnosy, na kterých je radost servírovat snídani do postele nebo odpolední kávu pro přátele. Proto nabízíme tácy a podnosy na servírování, které díky jednoduchým a čistým designům skvěle padnou k jakémukoli stylu nádobí. Váš jídelní stůl tak bude . A aby to všechno dobře vypadalo, vsaďte na stylové podnosy a tácy , které tomu dodají šmrnc. Sada podnosů Mauro Ferretti Budapest Coppia.


Plastové tácy a podnosy (81).

Překvapte své hosty a naservírujte jim pochoutky stylově! Nakúpte u nás kvalitné podnosy a tácky značiek APS, Cambro a ďalších. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Vybírejte z bohaté nabídky jídelních prostírání, táců a podnosů , se kterými se nemusíte bát, že ušpiníte ubrus, a budete stolovat stylově.


Dárkové zboží ve stylu provence. Prodáváme hodiny ve stylu provence, obrazy ve stylu provence, nábytek ve stylu provence, dekorace ve stylu provence do .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky