štvrtok 19. februára 2015

Chladnička presklená

LG2X Univerzálna presklená vitrínová chladnička. Pozrite si našu ponuku Vitrínové chladničky do 4litrov z našich produktov! USS DTKL presklená vitrína s reklamnou nadstavbou.


Chladnička disponuje 2xpolicami, . VxŠxH 173x60x60cm, uzamykateľné presklené dvere, hliníkový rám dverí.

Najdôležitejšou vlastnosťou pri výbere chladničky je vnútorný objem. Na predaj čisto nová nadpultová vitrínka litrová biela. Vitrínová chladnička disponuje vnútorným zvislým LED osvetlením, ventilovaným chladením, . Z každej strany presklená dvojitým sklom. Vlastnosti produktu: Vonkaj.


Jej objem je až 3litrov, odmrazuje sa automaticky. Prezri si u nás presklena chladnicka a porovnaj ceny v 10.

Grand Host L, chladnička s mrazničkou, presklené dvere, čierna - Kombinácia chladničky s mrazničkou Klarstein Grand Host L prináša so svojimi dvojitými . Pre svoj podnik, reštauráciu, kaviareň či bar si môžete kúpiť vitríny, teda presklené chladničky. V nich môžete uchovávať zákusky alebo nápoje. Kategória: Všetky kategórie. Presklená barová chladnička 3L - 3kW.


Profesionální chladnička s presklenými dverami vhodná pre gastronómiu a obchod. Její objem je až 3litrů, odmrazuje se automaticky. Predam presklenu chladnicku SNAIGE jednodverova aj dvojdverova. Dopyt: elektrické spotrebiče, chladnička , presklená , uzamykateľná - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.


Skúste to tiež, služba je zadarmo. Nie je to však len „ presklená chladnička “, ktorá predstavuje zaujímavú súčasť interiéru – vďaka vinotéke budete víno správne skladovať. Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh.


Táto malá chladnička na víno, nápoje, aťd. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment. Vám dokonale zapadne do vašej záhradky. Pokiaľ chladnička funguje, nevnímame ju.

Akonáhle sa ale pokazí, musíme riešiť veľa problémov, medzi ktoré patrí aj výber novej chladničky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky