pondelok 9. februára 2015

Meva varic

Zoznam našich veľkoobchodných predajcov pre propán-butanový sortiment Jambor s. Kinekus, ŽilinaGascentrum s. Priemyselný varič MEGA ZEUS. Varič jednohorákový Solo. Outdoorové variče značky Meva.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.

Všetky informácie o produkte Meva Solo, porovnanie cien z internetových. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Kontrolu a kompletizáciu vykonávame kus od kusu. Campingové vařiče Meva Rio na propan-butan jsou určeny pro turistické účely k. Vysoce kvalitní turistický vařič Focus od značky Meva s piezo zapalováním. Funkcia varičaje založená na.


Dvojhorákový varič je pripojený priamo k 2kg propán-butánovej fľaši - určen pre turistické účely k príprave pokrmov. Rybársky kempingový varič SOLO na propán-bután.

Určený na varenie a ohrievanie pokrmov. Kempingový varič na 2kg propán-butánovú fľašu v modernom dizajne vhodný pre rybárov, poľovníkov a na turistiku. MEVA Hořící vařič na kartuši. V balení vrátane príslušenstva na pripojenie . Camping set piezo, který obsahuje lampu Dedra, vařič Fokus a tři kartuše, jsme naložili i do barelu na loď letos hlavně kvůli vyzkoušení.


Pripája sa priamo na závit fľaše. Campingový vařič na propan butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů. Jednohořákový campingový vařič na propan butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů. Výrobce Ostatní značky, prodej v sekci Výprodejové zboží. Autorizovaný prodejce Ostatní značky.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Vhodný je pre rodinný camping, do záhrady a . Meva Vařič jednohořákový SOLO, Kategorie: Grily a vařiče. Značku Meva poznáme ako tradičného výrobcu dvojhorákového kempingového variča , ktorý sa priskrutkoval na kovovú 2-kilogramovú tlakovú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky