streda 13. júna 2018

Whirlpool mraznička

Kvalitné mrazničky Whirlpool s technológiou zmysel a StopFrost. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a . Skriňové mrazničky Whirlpool s technológiou zmysel a StopFrost.


Truhlicové mrazničky Whirlpool s technológiou zmysel a StopFrost.

Mrazničky značky Whirlpool. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kvalitní mrazáky a mrazničky Whirlpool s technologií smysl a StopFrost. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


No Frost zabezpečujúcim jej beznámrazovú prevádzku. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Skříňový mrazák, využitelný objem 228l, en. Dizajn skrine: voľne stojace, Model: vzpriamene, Farba: biela. L, Hrubá kapacita mrazničky : L, Mraziaci . Volně stojící truhlicová mraznička Whirlpool s objemem 2litrů. Ponúkame široký výber truhlicových mrazničiek od značiek Whirlpool , Electrolux, Philco, Zanussi a iných. Vďaka zámku je možné veko uzamknúť.


Mraziaci výkon kg znamená schopnosť mrazničky zmraziť kg čerstvých potravín za hodín. Pri výpadku elektrického prúdu si mraznička zachová nízku. Whirlpool ( neplatí na príslušenstvo) a si členom Klubu TPD Rodina, darujeme Ti poukážky na . Využitelný objem této mrazničky je 2litrů. Mrazící výkon kg znamená schopnost . Whirlpool mrazničky boli vyvinuté tak, aby spĺňali všetky požiadavky zákazníkov ohľadom dlhodobého skladovania potravín so zabezpečením ich čerstvosti a . Nečakajte a vyberte si to správne pre Vás, Beko, Whirlpool , Haier.


Príslušenstvo Popis produktu Skriňová mraznička. Aktivuje sa zvukové znamenie, bliká teplotný displej mrazničky a červená.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky