piatok 22. júna 2018

Stojan do kupelne

Regál do kúpeľne, bambusový, 60x15xcm. Trojposchodový stojan Metaltex Toronto, výška cm. Stojan do kúpeľne Bubble, × cm. Produkty › Kúpeľne Kvalitné kúpeľňové doplnky za super cenu.


Háčiky, poličky, kozmetické zrkadielka a ďalšie drobnosti. Doplnky do kúpeľne kúpite online v eshope Mobelix.

Elegantný doplnok do kúpeľne či kamkoľvek do bytu vám umožní mať vreckovky. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky a ďalší praktickí pomocníci do kúpeľne. Zútulnite si kúpeľňu mäkkými uterákmi, kúpeľňovými predložkami a peknými doplnkam.


Tovar si objednajte online alebo navštívte najbližšiu predajňu JYSK. Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania. Wenko nástenná polička Sion Power-Loc pripevnenie . Veľa maličkostí, ktoré každý deň potrebujete v kúpeľni , najlepšie uschováte v tomto úložnom stojane, kde ich máte vždy rýchlo poruke.


Vyberte si kúpeľňové doplnky, ktoré pomôžu udržať v kúpeľni poriadok a čistotu.

VOXNAN stojan na toaletnú rolku, pochrómovaný vzhľad. Náš kúpeľňový nábytok je preto navrhnutý tak, aby v ňom bolo miesto pre všetko, čo v kúpeľni potrebujete – a je veľmi šikovne zorganizovaný. Séria ponúka jednoduché a kvalitné varianty pre Vaše WC a kúpeľňu. Možno kombinovať s existujúcimi výrobkami z bieleho kovu ak už nejaké vlastníte. Vhodné doplnky dotvárajú Vašu kúpeľňu a dodajú jej Váš osobitý štýl.


Retro stojan s držiakom na toaletný papier a WC štetkou s kruhovým podstavcom sa . Prílohy k produktu: Technický nákres (1kB) . Bambusová polička s jednoduchým a praktickým dizajnom bude skvelým doplnkom v každej kúpeľni. Môžete ju použiť aj ako stojan na ukladanie vecí, komodu, . Svetlú kombinujte s kontrastnou . Jednoduchosť a na dotyk zamatovo jemné dubové drevo. Kúpeľňové doplnky – Vyberte si to najlepšie v e-shope alebo v predajniach KIKA.


Môžete tu rovnako nájsť radu doplnkov ako sú stojany na ručníky, pánskeho sluhu alebo napríklad protišmykové podložky. Kovové doplnky a dekorácie do kúpelne. Rovnaké je to so všetkými predmetmi do kúpeľne.


Neoľutuje ten, kto všetko vyberie a objedná s predstihom. Keď necháte nákup na stavebnej . Vysoká skrinka do kúpeľne Mea C1DSM 2D1S nohy dub.

Doplnok zrkadlo Keuco Bella Vista kozmetický stojan - chróm. Obrázok je iba ilustračný. Kovový stojan na uteráky s troma otočnými ramenami na zavesenie uterákov.


Dĺžka jednotlivých ramien je cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky