pondelok 25. júna 2018

Chladiaci box na potraviny

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Určené pre kempovanie alebo pre turistov, ktorí chcú pružný chladiaci box na uchovanie. Potraviny a nápoje zůstanou v ledničce vychlazené a nezkazí se.


Chladí až °C pod okolitú teplotu a udržiava potraviny a nápoje v chlade. Ukážeme kde môžete chladiace boxy a termotašky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.

Táto chladnička do auta ochladí vaše potraviny až o ° C oproti okolitej . Nepremokavý doplnok do chladiaceho boxu Quechua NH Fresh Compact l QUECHUA. Vďaka chladiacim vložkám uchováš potraviny , nápoje aj lieky v chlade. Vyber si chladiaci box alebo chladiacu tašku za vynikajúce ceny.


Chladiaca vložka Campingaz FREEZ PACK M30. V zime teplé v lete studené zostanú vaše potraviny , ak budete používať . Pre jednoduchší transport je box vybavený držadlom pre pohodlnú manipuláciu .

Plastový chladiaci box s objemom l. Autochladničky, prenosné chladiace boxy a termotašky sú praktickým doplnkom prázdninovej výbavy na pláž či piknik. Použitie pre chladiace boxy ,chladiace tašky. Dĺžka zmrazenia vložiek pri teplote -18°C: – 4 . A tak aj bez napájanej autochladničky môžu zostať Vaše potraviny čerstvé a . Přenosný chladicí box udržuje potraviny a nápoje v chladu. Ideální na piknik nebo jednodenní výlet.


Chladicího účinku je dosahováno pomocí chladicích . Do boxu je možné ukladať mrazené alebo chladené potraviny. Udržuje potraviny ako ryby, zverinu, mäso atď čerstvo po veľmi dlhú dobu. Prenosný chladiaci box do auta sa pripojí na autozásuvku 12V. Pre transport je box vybavený . Pasívne chladiace boxy Waeco sú vybavené veľmi efektívnou izoláciou, aby potraviny vydržali dlho čerstvé – v závislosti od použitia a poveternostných . Všetky vaše potraviny udrží čerstvé po dobu viac ako hodín.


Obsahuje 5x vysoko tesniace boxy, 1x Large Sport Nutrition box a 2x vysoko kvalitné chladiace.

Pasívny termoizolačný box COSMOPLAST Keep Cold v tvare súdka s objemom 1litrov udrží v letnom horúčave vaše potraviny a nápoje chladné až do .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky