streda 6. júna 2018

Ponorny mixer philips

MIXÉR NA PRÍPRAVU SMOOTHIE Mixér Philips na prípravu jemných. Ale nemusíte byť profesionálnym kuchárom, aby ste ho pripravili. Mixéry Philips Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Napríklad XL nástavec na sekanie veľkých množstiev. Môžete pomocou neho posekať veľké .

Disponuje technológiou mixovania Promix a . Vytvárajte si výborné koktaily, polievky alebo nátierky. S výkonným ručným mixérom od . Preskočiť na Tyčový mixér v akci - Chcete svůj nový tyčový mixér Philips ProMix s technologií SpeedTouch využít opravdu naplno? Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Ten si poradí s každou ingrediencí ve vaší kuchyni.


Hledáte ponorny mixer philips ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Tyčový mixér Avance Collection se silným motorem o příkonu 8W ProMix blending technologie pro nejlepší výsledky během pár sekund variabilní nastavení . Tesnenie pod nádobu k ponornému mixéru Philips. Vždy vynikajúce výsledky pri varení. Kuchyňské mixéry Philips zastanou ve vaší kuchyni mnoho práce a vám usnadní a urychlí čas strávený. Výkonný a jednoducho použiteľný.


Popis: Prodám zbrusu nový, . Typ mixéru, šlehače: tyčový mixér Příkon (W): 6Objem hlavní nádoby (l): Nádobka na mixování (odměrka): ANO Počet rychlostí: Plynulá regulace: NE . Jediný šľahací nástavec pre ponorné mixéry Philips na vyšľahanie šľahačky, majonézy, cesta na palacinky a iných dobrôt. Vďaka nemu bude váš ponorný mixér. U nás máte také jistotu, že v . Pochutnajte si na domácej strave a nápojoch každý deň.


Pestrejšie jedlá a nápoje vďaka príslušenstvu kuchynského robota. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Tento ponorný mixér od spoločnosti .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky