streda 13. júna 2018

Detský riad

Detské misky a príbory odolné voči nárazom. Tanieriky Skip Hop Zoo so zvieracími motívmi, uzavierateľné misky na cestovanie, súpravy, desiatové boxy. Sada detského riadu z bambusu Party Dinner.


Ekologický detský riad z bambusového vlákna je určený pre deti. Vďaka originálnym veselým motívom so zvieratkami má táto sada svieži vzhľad a vášmu.

Sada riadu (miska, lyžičky ) fialová, chlapec OOGAA. Riad pre deti Skip hop TWISTSHAKE Klean Kanteen Philips Avent a ďalšie. Veďte deti ku stolovaniu.


Detský riad z bezpečných materiálov nájdete na Biane. Veselý dizajn tanierov aj hrnčekov deti poteší rovnako ako aj podávané . Výber detského riadu pre najmenších členov rodiny nie je v širokej ponuke produktov jednoduchý. Aké základné parametre by mal riad pre deti .

U nás ho ponúkame v rôznych variantoch a veľkostiach. Nakúpiť môžete i ďalší riad pre deti ako hrnčeky, misky a taniere. Ponúkame taniere, misky, hrnčeky, lyžičky, detské jedálenské súpravy a podbradníky pre vaše ratolesti. Farebný detský riad so škandinávskym dizajnom si zamilujete.


Hľadáte detské porcelánové riady alebo riad z odolného melamínu? Tanieriky a misky v rôznych dizajnových prevedeniach, vďaka ktorým bude z každého kŕmenia zábava. Nech sa páči, vyberte si podľa svojho . V ponuke nájdete detský riad : detské hrnčeky, detské taniere, detský príbor. Pri kupovaní detského riadu sú rodičia v nevýhode. Originálny detský melamínový riad v nordic štýle nájdete jedine na Nordic Day.


Konečne dostupné aj v SR! V jarnej kolekcii detského riadu BAMBINI sme sa spoločne túlali po rozkvitnutej lúke s pestrofarebnými motýlikmi. Jesenný čas prinútil dizajnérov spoločnosti . Vyberte si z ponuky hračiek v kategórii Starostlivosť o dieťa a nakúpte výhodne.


Máme veľký výber detského riadu , v mnohých farbách a tvaroch, vyrobeného z praktického a absolútne nezávadného plastu.

NUK EASY LEARNING DETSKÝ PRÍBOR MINILyžička a vidlička, rôzne farby, 1xset. Kvalitné detské riady a piknikové koše pre deti. Small Foot Prútený piknikový kôš farebný, keramické riady.


Obsahuje: hlboký tanier, plytký tanier, lyžičku, vidličku a. Máte vybrané filtry: Riad a potraviny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky