utorok 5. júna 2018

Pohare na stuzkovu

Vám prichádzame s našou ponukou pohárov na stužkovú slávnosť. Každoročne sledujeme záujem študentov, a preto sme výber pohárov na tento . Exkluzívne maturitné poháre s nadčasovým dizajnom. Iba u nás najväčší výber.


Džbán na rozbitie za €! Gravírovanie maturitných pohárov.

Stužkové poháre pre študentov, aj pre profesorov. Ak si objednáte aj oznamka, poštovné je zadarmo. Galéria pohárov, ktoré mali bývalí maturanti na stužkovej.


Super inšpirácia pri výbere vlastných. STUŽKOVÁ SKLO- poháre RONA 1. A ) za 40€ gravírovanie . Sortiment pre maturantov. Aktuálna ponuka dekórov vhodných na stužkové slávnosti.

Jednotlivé dekóry je možné kombinovať. Každý dekór je možné previesť na každý typ pohára. Cenník dekorovania pohárov na stužkovú. K stužkovej slávnosti neodmysliteľne patria stužkové poháre. Svadobné poháre Gold Damask.


Dodanie po celom Slovensku. Poháre na stužkovú Ponúkame výhodné ceny pre študentov. Dekorujeme: - gravírovaním - rôzne . GRAVÍROVANÉ SKLENENÉ POHÁRE A FĽAŠE. Maturanti, pripravte sa na stužkovú!


Koniec strednej školy sa blíži, maturita je za rohom a stužková ešte bližšie. Radi Vám pripravíme gravírovanie na poháre k rôznym príležitostiam - či k významným udalostiam ako je svadba alebo stužkovú , k významnému výročiu alebo . Na pohár je možné gravírovať ľubovoľný text. Pohár na šampanské k stužkovej slávnosti zdobený grafikou s motívom stužkovej.


Po dohode s nami Vám grafiku prispôsobíme podľa Vašeho želania. Keramické poháre na stužkovú a iné príležitosti. Ponúkam na predaj podľa vlastných požiadaviek výrobu keramických pohárov na rôzne .

Ručne maľované poháre na stužkovú ,cena je udaná bez pohára,po dohode možem poháre kúpit,rada prijmem aj nové nápady. Sklenené poháre na stužkovú. Modifikátor ceny variantu. Milí maturanti, dovoľujeme si Vám ponúknuť poháre na stužkovú vyrobené technológiou sieťotlače. Najčastejšie sa využíva strieborná farba metalíza s efektom . Transparentné sklenené poháre na vínko si u nás objednali študenti maturitného ročníka k príležitosti stužkovej slávnosti.


Pomocou gravírovania sme na každý . V našej ponuke nájdete oznamka, poháre , stužky, šerpy, stuhu na dvere a na triednu knihu, pozvánky, tabla, pergameny, sviečky, tričká, vankúš na stužky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky