piatok 22. júna 2018

Plastové misky na guláš

Miska na guláš , plastová jednorazová miska na guláš. Počet produktov v kategórii: 1. Misky jednorázové plastové s integrovaným viečkom na šaláty, ovocie, zeleninu. Vyrobená z prvotriedneho odolného plastu , vhodná do mikrovlnnej rúry a umývačky.


Plastové misky na guláš - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku jednorázového nádobí značky Cater.

Odnosné nádobí na horké guláše,polévky. Zobrazené všetky výsledky. Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa . Servírujte jedlo na taniere, misky a tácky a vychutnajte si ho pohodlne v práci aj na evente. Nejpoužívanější a nejlevnější řešení pro servírování tekutých pokrmů. Ideální miska na polévku , guláš , omáčky ale i saláty nebo brambůrky apod.


Vhodné i do mikrovlnnej rúry. Plastová priehľadná miska na guláš , polievku a pod.

Z hygienických dôvodov predaj na balenia . Praktická, hygienická a odolná misa do kuchyne. Nádobí je určeno i pro teplé pokrmy polévku, guláš apod. V pamäti VIDLIČKA biela cm. V ponuke nájdete rôzne tanieriky, poháre, servítky, obrusy, slamky či veľa ďalších produktov. MISKA na guláš plastová biela.


Biele plastové misky sú ideálne na servírovanie gulášu. Kód: Dostupnosť: skladom. Identifikácia objednávky: Identifikácia . Do kategórie sklenených misiek sme ďalej zaradili aj sklenené misky s plastovými uzávermi. Ponúkame ich v cenovo výhodných sadách.


Plastové taniere, príbory, slamky na jednorázové použitie (58). U nás najdete vše, co je třeba k perfektní organizaci kuchyně. Plastové , skleněné , nerezové i smaltované misky , mísy a dózy všech velikostí.


Jsou nepostradatelným pomocníkem v . Plytký, hlboký a dezertný tanier, gulášová miska. Taniere na rôzne použitie.

Jednorázové plastové a papierové taniere. Doba dodání (od obdržení platby). Termo- miska okrúhla biela 4ml. Keramická miska na guláš. Propozície súťaže vo varení gulášu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky