pondelok 11. júna 2018

Kovová posteľ biela

Kovová posteľ Siena je v ponuke v rozmeroch 90x2a160x200. Posteľ bielej alebo čiernej farby je v ponuke aj s roštom. Matrace nie sú súčasťou postele treba . SIENA posteľ , kov, farba na výber: čierna alebo biela , rošt je v cene.


Uvedená cena neobsahuje cenu nočného stolíka, matraca, vankúšov, doplnkov a dennej deky. Prezrite si Manželské postele kovové na stránkach mojnabytok.

Výška čela pri nohách: cm. Spacia plocha: 90x2cm. Bezplatná inzercia, kovova postel predaj a inzercia. Farba: biela Zdobená kryštálmi Doba dodania prac. Vašej domácnosti novú energiu.


XL Jednolôžková biela kovová válenda x 2cm. Ponúkame Vám kovové postele v elegantných tvaroch. BEHEMOTH je romantická kovová posteľ s retro prvkami, ktorá nesmie u vás doma chýbať.


Posteľ kovová s lamelovým roštom, 140x20 biela , BEHEMOTH.

Drevená posteľ DANIKA Postele biela. Našli sme Kovové postele vo viacerých internetových obchodoch za cenu už od 82€. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Biela kovová posteľ RADANA s lamelovým roštom.


Nádherne zdobená kovová posteľ v bielej farbe s dekoračnými prvkami ako srdce na boku postele a kované časti typu S. Originálny tvar postele - pohovky. V bielo lakovanom prevedení, o rozmere lôžka 90×2cm. Možnosť dokúpenia matraca o rozmere 180x200cm na základe našej ponuky. E-shop s ponukou kovových postelí - vyberte si kovové postele jednolôžkové aj manželské.


Kvalitné a pohodlné postele , ktoré Vám zaručia zdravý a pokojný spánok. Jednolôžkové, dvojlôžkové a manželské postele tvoria základ každej spálne. HxV): 180x209x93cm, spanie: 180x200cm. Posteľ Lima - dvojposteľ Moderná kovová posteľ.


Súčasťou postele je rošt, matrac nie. Materiál a farebné prevedenie: kov, biela alebo čierna. Vonkajšie rozmery (ŠxHxV): .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky