štvrtok 21. júna 2018

Drevene zasuvky

Tento tovar predávame niekoľko rokov na našej materskej firme. Aktuálne ho uvoľňujeme postupne aj k predaju cez e-shop. LXDA dub prírodný SEZ DZ-ND-KRZ-1-2-0-LXDA.


Krytka je určená pre zásuvkový spodok a je vhodná pre montáž do viacnásobných rámikov. Dřevěné zásuvky a vypínače, Osvětlení od A do Z.

Zásuvka jednonásobná DZ- A1-20-0-LXDA. Skladem do 1-dnů Záruka: roky. Výroba a prodej - dřevěné zásuvky a vypínače - dřevěná svítidla - dílenské stoly - úložné boxy - dětské knihovny. Predpokladaný termín dodania: do dní.


ORGA-LINE pre TANDEM vytvorí v každej drevenej zásuvke a výsuve poriadok, vyvolávajúci nadšenie. ELEKTRO Šídlo nabízí široký sortiment květináčů FLAT dřevěné komplet a mnoho dalšího! Celodřevěná zásuvka s plnovýsuvme Blum Blumotion.


Domovní spínače a zásuvky.

Ve třech designech, každý po čtyřech odstínech. Díky částečnému a plnému výsuvu Quadro pro dřevěné zásuvky je možné dokonale vzájemně sladit tvar a funkčnost tak, aby nebyly individualitě konstrukce a . Perfektní dřevěné zásuvky. Quadro nabízí široké spektrum možností pro odlišení různých řad nábytku.


Výsuv Quadro je zárukou elegantního vzhledu a . Vodiace systémy pre drevené zásuvky. Stop Control - integrované samočinné zavírání. Pohodlná montáž nasunutím se spojkami a seřízením výšky bez použití nářadí. Flexibilní systéčástečný . Silent System - integrované tlumení zajistí měkké a tiché dovírání zásuvky.


Kupte si dřevěné zásuvky na Next Česká republika. K dispozici je mezinárodní doručení a vrácení zboží. Systém na dorazové tlmenie pre drevené zásuvky. Univerzálne použiteľný pre všetky typy zásuviek a vodiace systémy.


Maximálne zaťaženie: kg . Elegantní zásuvky z masívu.

Vyrábíme moderní vypínače v trendy barvách a materiálech: skleněné vypínače, keramické vypínače, kovové vypínače, dřevěné vypínače a plexi vypínače. Ukázka principu spodního vodicího systému pro dřevěné zásuvky - MOVENTO. Koupili jsme zástěnu v barvě pracovní desky a potřebuji tam vyřezat otvor pro čtyřkrabici na zásuvky. Krabice je už ve zdi a je zasádrovaná, . Plnovýsuv se samodovíráním a tlumeným dojezdem.


Nosnost je 25kg na pár výsuvů Součástí sady. Prodám nový, nepoužitý, mobilní dům vyrobený z lodních kontejnerů.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky