pondelok 4. júna 2018

Smaltované hrnce sada

Tradičná smaltovaná sada riadu vo farbe bordó obsahuje hrnce a rajnice so sklenenými pokrievkami. Riad je vhodný na všetky druhy ohrevu. Sada riadu Tefal Uno A701SC84: Vysoko kvalitná sada hrncov rôznych veľkostí Uno. Tradičné smaltované prevedenie s klasickými dekórmi - sada dielov . Sada smaltovaných hrncov s pokrievkami, za zvýhodnenú cenu.


Sady hrncov a kastrólov v nerezovom i smaltovanom prevedení.

KingHoff sada hnedých smaltovaných hrncov ks. Smaltovaný pekáč a plech na pečenie je . Kvalitný výrobok od tradičného a známeho českého výrobcu smaltovaných hrncov Belis. Okrem samostatných hrncov ponúkame aj sady smaltovaných hrncov.


Jsme výrobce tradičního kvalitního smaltovaného nádobí. Hrnec 1 a cm), foto je pouze ilustrační. Hrniec s pokrievkou SOFIA smalt sklo L D_cm.


Na veselé a farebné varenie ponúkame smaltované hrnce s farebnými dekormi či v jednofarebnom prevedení v rôznych kombináciách.

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . SADY SMALTOVANÝCH HRNCOV A KASTÓLOV Možnosť osobného odberu hrncov priamo v našom sklade Hrnce Bratislava. Sada tří plastových vík na hrnce Tefal Ingenio. Určitě se vám jako dětem líbily smaltované hrnce s typickým dekorem, možná vám i jídlo v nich uvařené.


Tefal Elementary H055SCsada kusů obsahuje hrnce a pánve z vysoce. Tradiční smaltovaná sada nádobí v barvě bordó obsahuje hrnce a rendlíky se . Sada nerezových hrncov dielna RL-SP7. Sada hrncov s keramickým povrchom 8ks RL-FMCrema . Poklice jsou vyrobeny z tvrzeného skla s výstupem páry. Vyberte si z našej ponuky smaltovaných hrncov a iných výrobkov v našom eshope. Veselé a barevné vaření nabízí smaltované hrnce s barevnými dekory či jednobarevná provedení v různých kombinacích.


V nabídce dalšího smaltovaného nádobí najdete i kastroly a rendlíky stejných typů jako hrnce a můžete si sestavit vlastní sadu za velmi přijatelnou cenu. Vyberte si hrnce a kastróly z nerezu, smaltu, s keramickým povrchom či teflónovou úpravou. Hrnce sú vyrobené z kvalitného smaltu pokrytým keramickým povrchom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky