štvrtok 14. júna 2018

Predam stroj na gyros

KEBAB ,znacka RM Gastro, model DG 6A. Predam elektricky noz na kebab zn. Bezplatná inzercia, kebab stroj predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Ponukam na predaj elektricky kebab gril na 30kg mesa cena 350€ v ponuke aj plynove a rozne velkosti.


Malo používané ,starý roky El.

Vyrobce Thüros made in germany. Prodám nový motorček na gril 230V. Stroj , zariadenie na prípravu doner kebabov, gyrosu pre gastro prevádzky a prevádzky rýchleho. Nôž na gyros , donerkebab SUPER CUT kapacita: 20.


Potis Elektrický stroj na kebab E3. POTIS- vyrobené z nerezu- na kg až kg mäsa- kvalitné spotrebiče zaručujú . Veľkoobchod a maloobchod s kebab produktami, tureckými špecialitami, nápojmi ,. Profi hot- dogovac, profi nerezovy dres, bojler, pizza pec, miesic na cesto , kebab stroj na plyn, . Sme špecialisti na kebab.

Naša firma sa zaoberá predajom gyros grilov, príslušenstvom, predajom mäsových produktov a vybavovaním . Bytča, Čadca, Dolný Kubín, Kysucké Nové Mesto, Liptovský Mikuláš, Martin, Námestovo, Ružomberok, Turčianske . Bazár pre predam stroj na gyros nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam stroj na gyros , viac nemusíte. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Cistiace stroje cerpadla Drevoobrabacie stroje Generatory Historicke stroje Manipulacna.


Už ste niekedy zacítili vôňu tohto pôvodne gréckeho pokrmu? Naša obľúbenosť je výsledkom čestného a priateľského dialógu s našimi zákazníkmi a spolupráce s našimi dodávateľmi. Pre prevádzky máme v ponuke kvalitné . Predaj , servis, montáž gastro zariadení a gastrodoplnkov.


Predaj strojov a zariadení pre mäso výrobu a gastronomické prevádzky. Stroj na výrobu popcornu popcornovač Tasty Pop Times InnovaGoods Kitchen Foodies! Přístroj na výrobu popcornu v retro stylu, v němž si oblíbenou dobrotku . Kúpite alebo predáte Iné kuchynské spotrebiče? Predám stroj na kebab , má nové špirály, cena 1EUR. Predám obslužnú chladiacu vitrínu vhodnú na predaj mäsových výrobkov vo vise.


STROJE NA VÝROBU CESTOVÍN. Jej hlavným zameraním je predaj , montáž a servis zariadení a doplnkov pre.

Sprostredkovanie tovarov z Poľska, z Allegra a iných poľských stránok. Náhradné diely, autodiely, oblečenie, dom a vybavenie, šport a turistika.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky