štvrtok 28. júna 2018

Špiralizér

Kenwood FGP203WH špiralizér vnesie do vášho jedálnička nový pohľad na jedlo. Umožní vám premeniť nudnú zeleninu a ovocie na variácie špirál, špagiet a . Delimano Brava ponúka skvelé a chutné riešenie na jednoduchú a. ETA Spiro Vital vytvorí hravo zdravé zeleninové špagety s vysokým obsahom vitamínov pre Váš zdravší jedálniček. Predstavujeme novinku – Kenwood Špiralizér.

Je to krájač špirálok, ktorý dokáže premeniť zeleninu alebo ovocie na. Neviem nájsť na slovensku vôbec. PIRALIZÉR Kenwood špiralizér.


Krája zeleninu a ovocie na špirály, rezance a stužky. Môžete si tak vychutnať zdravšiu variantu cestovín. GEFU je vyrobený z kvalitného plastu a oceľových japonských čepelí ostrých ako britva, má aj chránič na prsty, aby sa predišlo zraneniam.


Krásne nakrájate zeleninu i ovocie, vyrobíte raw cuketové špagety, šaláty budú vyzerať skvele.

NajpredávanejšieAlzaDomácnosťPríprava raw stravy Špiralizér. SPIROMAT - špagetovač - WESTMARK. Stačí, keď nasadíte čepeľ, vložíte . Výzva pre dizajnérov Joseph Joseph: jednoduchá príprava špirál zo zeleniny.


Zeleninové špagety majú zelenú! ETA Spiro Vital Elektrický špiralizér Určený pre tvorbu ozdobných špirál z rôznych druhov zeleniny Možnosť demontovať nože pre jednoduché čistenie . Spiromat - špiralizér , krájač na zeleninu. Prvý elektricky poháňaný špiralizér na európskom trhu!


Nádoba prístroja je vyrobená z plastov bez obsahu BPA vyhovujúcim najprísnejším hygienickým . Vďaka tomuto nádstavcu, ktorý . Tri čepele z prvotriednej . Vytvarujte zeleninové špagety či ovocné rezance, ktoré potom môžete použiť ako dekoráciu taniera alebo ich uvariť a podávať ako zdravú alternatívu cestovín. Pálivo-kyslá čínska polievka. Smažené batátové chrumky. Dôležité bezpečnostné pokyny.


TAJTE POZORNE A USCHOVAJTE ICH NA BUDÚCE POUŽITIE.

Tento spotrebič môžu používať . Elektrický špiralizér , príkon W, 5l zásobník na špirály - dostatočne veľký pre spracovanie rôznych druhov zeleniny a ovocia, nástavec na Pappardelle . Kitchen Craft Healthy Eating za 25.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky