piatok 8. júna 2018

Presklena chladnicka

Kategória pre chladiace skrine presklené , jednodverové, dvojdverové, delené dvere. LG2X Univerzálna presklená vitrínová chladnička. Pozrite si našu ponuku Vitrínové chladničky do 4litrov z našich produktov! USS DTKL presklená vitrína s reklamnou nadstavbou.


LED osvetlenie, rozmery VxŠxH 173x60x60cm, presklené dvere, plastový rám dverí.

Na predaj čisto nová nadpultová vitrínka litrová biela. Chladnička disponuje 2xpolicami, . Z každej strany presklená dvojitým sklom. Vlastnosti produktu: Vonkaj. Jej objem je až 3litrov, odmrazuje sa automaticky.


Prezri si u nás presklena chladnicka a porovnaj ceny v 10. Predam presklenu chladnicku SNAIGE jednodverova aj dvojdverova. Její objem je až 3litrů, odmrazuje se automaticky.

Podpultová chladnička s presklenými dvierkami 600l. Presklena chladnicka Calex. Pre svoj podnik, reštauráciu, kaviareň či bar si môžete kúpiť vitríny, teda presklené chladničky. V nich môžete uchovávať zákusky alebo nápoje.


Grand Host L, chladnička s mrazničkou, presklené dvere, čierna - Kombinácia chladničky s mrazničkou Klarstein Grand Host L prináša so svojimi dvojitými . Táto malá chladnička na víno, nápoje, aťd. Vám dokonale zapadne do vašej záhradky. PR Perpetum pultová chladnička. Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment.


Nie je to však len „ presklená chladnička “, ktorá predstavuje zaujímavú súčasť interiéru – vďaka vinotéke budete víno správne skladovať. Dopyt: spotrebiče, presklená chladnička , objem 3l, Bratislava - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo.


Profesionálne presklená chladnička pre gastronómiu a obchod. Objem 4l , biele presklené samozatváracie dvere , ventilátor , svetelný panel spotreba za . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nechýbajú ani dizajnové chladničky do moderných kuchýň. Chladiace skrine - presklené dvere.


Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky