pondelok 4. júna 2018

Šitie závesov

Hotové záclony a závesy za symbolickú cenu. Objednajte si vlastné rozmery záclon a závesov ! Záclony a závesy Vám u nás ušijeme na mieru podľa Vašich požiadaviek ! Prinášame Vám cenník šitia a bližšie informácie k tejto službe, aby Vám to . V detaile produktu si môžete zvoliť rozmer požadovaného závesu , spôsob zavesenia. Našou snahou je už rokov pomáhať každému, kto potrebuje doplniť interiér garnižami, záclonami, závesmi , interiérovými roletami.

Všetko, čo robíme, sa snažíme robiť na jednotku. Máme veľký záujem na tom, aby bola naša spoločnosť voči svojim terajším aj potenciálnym klientom . Rímske rolety zatemňujúce. Snažíme sa robiť maximum pre spokojnosť zákazníka.


Ako prišiť riasiacu pásku na záclonu? Pripravili sme video návod s postupom našitia riasiacej. Porovnajte firiem v lokalite Zlaté Moravce: AŤA - BRATOVÁ VLASTA, Marta Kňazeová - IVONA, MIČOVÁ JANA, BORITEX - SK s. MAR-KA, oprava odevov a čistiareň, .

Pri šití na mieru dbáme v prvom rade na kvalitu materiálov i samotného prevedenia. Sme firma s ročnou tradíciou v šití závesov a záclon. Počas nášho pôsobenia sme realizovali množstvo zákazok nielen pre byty a rodinné domy, ale aj pre . Nechajte si svoje závesy , obrusy alebo vankúše ušiť presne podľa vášho želania! V oddelení textilu si vyberte látku, rozmyslite si štýl a uveďte . Produkty bytového textilu – závesy , záclony, vankúše, obrusy, rímske rolety,. Zaoberáme sa šitím klasických dekoračných závesov , ale tiež vzatemňovacích závesov na míru.


Ponúkame najnovšie kolekcie závesov a záclon. Závesy šijeme z akejkoľvek látky z našej ponuky. Zaistíme šitie závesov , záclon a ďalšieho bytového textilu.


Bytový textil je neoddeliteľnou súčasťou moderných domovov. Dekoratérske interiérové štúdio ponúka záclony, závesy , garniže, koberce a tapety. Predaj, šitie a úprava záclon, závesov , bytového textilu - obrusy, vankúše, . Zaoberáme sa návrhmi a kompletným riešením interiérových textilných dekorácií, predávame záclony, závesy, . Ahojte, prosim viete mi poradit kde si ist kupit zaclony a zavesy v BA, kde ich aj lacno alebo zadarmo siju?


Nie je nahodu ze v Baumaxe . Vďaka službe šitia , nemusíte zobrať látku krajčírke, alebo trápiť sa doma s úpravou na mieru, šitím alebo žehlením, ale dostanete hotovú záclonu. Zákazkové šitie dámskych, pánskych aj detských odevov na mieru.

Naše služby zahŕňajú šitie závesov a záclon na mieru ako aj predaj . V pripade potreby záclony aj zavesy operieme a ožehlime a zavesíme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky