pondelok 18. júna 2018

Skrinka s umývadlom 50 cm

Skrinka je dodávaná v rozloženom stave. Možné kombinovať s galérkami a doplnkovými . Inou výhodou skrinky pod umývadlo je, že Vám . KOLO skrinka s umývadlom Rekord lesklá biela Univerzálne prevedenie, dvierka je možné namontovať doľava alebo doprava. Hledáte sortiment Nábytok?


Zajímá vás Nábytok skrinka s umývadlom nebo obecně Nábytok do vaší koupelny?

Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a . Pozrite si náš výber šikovných závesných skriniek pod umývadlo s veľkosťou menej ako 50cm ! Mini skrinky , výhodné sety aj dizajnové kúsky . Kúpeľňová skrinka Samba 50. Dodáva sa vrátane keramického umývadla veľkosti cm. Materiál: korpus LTD dekor drevo, dvierka LTD biely lak, vysoký lesk. Ak máte v kúpeľni nedostatok úložného priestoru, ale zároveň sa vám do nej nevlezie celá kúpeľňová zostava, je na čase sa poobzerať po umývadlovej skrinke.


Druh výrobku, skrinka s umývadlom.

Farba popisná, biela lesklá. Otváranie dvierok, univerzálne otváranie. Skvelý dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło.


Závesná skrinka pod umývadlo Valencia Dbiela. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť.


Nakupujte moderné skrinky s umývadlom do malej aj veľkej kúpeľne. Kúpiť on-line alebo pridať do nákupného zoznamu. Skladem, ihned k odběru ks. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Vrátane upevňovacej sady. Zrkadlová skrinka do kúpeľne W50L.


CUBE skrinka s umývadlom 50cm biela. Olympdeep skrinky do kúpeľne za výhodne ceny od firmy Jika.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky