piatok 15. júna 2018

Nadstavce na skrinu

Nezmestí sa vám všetko oblečenie do jednej skrine? Doplňte svoj nábytok o nadstavec na skriňu a vyriešte svoj problém. Z dovozu i od slovenských výrobcov.


Black Red White je popredný európsky výrobca nábytku, kuchýň a sedačiek. Nadstavec Na Skriňu Ku Dv. Kvalitu našich výrobkov oceňujú milióny spokojných zákazníkov v krajinách .

Skriňový program Case prináša do domácnosti jednoduchosť a funkčnosť. Z jednotlivých skríň možno zostaviť celú šatňu. Nádstavec na skriňu v bielom vysokolesklom prevedení pôsobí veľmi luxusne. Minimalistický dizajn, dvere.


Potrebujete praktický úložný priestor, ktorý efektívne doplní vašu modernú domácnosť? SF1nadstavec vhodný na skrine Drewmax šírky 1cm. Je bez nožičiek a dá sa umiestniť aj samostatne. Nábytok je z borovicového masívu.


Zásuvkové diely do šatníka, mechanizmus tichého zatvárania, rôzne farby políc a nadstavcov.

Materiál: DTD laminovaná mm. Elegantný dvojdverový nadstavec na skriňu INVITA TYP je vyrobený z kvalitných materiálov. Praktický program šatníkových skríň Invita Typ rohový nadstavec. Jednoduchým dizajnom s praktickými úložnými priestormi sa môže pýšiť obytný program Clack. Hrany jednotlivých komponentov . Drevený nástavec na skrine radu ProOffice.


INVITA nadstavec na skriňu TYP vo farebnom prevedení dub sonoma vyrobená z kvalitných Slovenských materiálov. Rozmery: šx vx hcm. A, nemožno ho zostaviť samostatne.


Exkluzívné nadstavce z masívneho dreva. Voskované alebo lakované nadstavce. Pevné a moderné nadstavce do obývaciu izbu. Vyrobené z masívneho borovicového dreva!


Farebné prevedenie - prírodná borovica. Trendová zostava SINGA predstavuje neutrálnu a zároveň trendovú zostavu pravej slovenskej kvality. Dostupnosť tovar na objednávku.


Dodanie do: pracovných dní. Získajte ďalšie úložné priestory pri rovnakej podlahovej ploche .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky