utorok 30. januára 2018

Pohare whisky

Darčeková krištáľová sada na whisky v zamatovo-modrom balení. Originální degustační sklenička od výrobce Glenairn Glass. Najpredávanejšie: TOP1: set 6x pohár na whisky Palais.


Fľaša na WHISKY 9l sklo. Elegantná karafa na whisky s uzáverom hranatého tvaru uchová whisky , koňak aj iné alkoholické aj nealkoholické nápoje.

Sada pohárov na whisky poteší každého milovníka tohto nápoja. Poháre majú jednoduché a čisté línie, vďaka čomu sa hodia do každej domácnosti. Odlievka whisky Acrobate 27cl 6ks. Aby ste si mohli vychutnať dobrú whisky , okrem obľúbenej whisky potrebujete, samozrejme, aj dobrý pohár. A s touto súpravou získate hneď dva.


Vázy, misky, dózy potešia mamy, manželky, babičky, či priateľky. Doprajte si sklenené kryštáľové produkty od . Norlan Glass sa považuje za profesionálnejší pohár na whisky , aký bol kedy vyrobený.

Whisky sety pre súrodencov, kolegov a známych. Klasické poháre na whisky alebo nealko nápoje WATERFALL 300ml. Takéto poháre charakterizujú ich väčší objem a valcový tvar. Dizajn pohárov je dostatočne . Je jednou z najstaršie vyrábaných liehovín na svete. Ste zástancom toho, že whiskey by sa mala piť jedine na ľade?


A tak pred pitím do neho dajte silikónovú čiernu . Pohár Whiskey Wedge s vami plne súhlasí. V našej ponuke nájdete luxusné poháre na whisky a fľaše na whisky , ktoré potešia každého milovníka tohto nápoja. Preto je to originálny darček pre muža. Sada dvoch nadčasových pohárov na whisky z ručne fúkaného skla z dielne Normann Copenhagen. Pripravili sme nádhenrú kolekciu kvatliných whisky pohárov a fliaš z kryštáľu a krištáľového skla.


Všetky poháre z kolekcie BOSSA NOVA sú vyrobené z krištáľového skla a . Poháre whisky - gravírovanie skla diamantovou mikrobrúskou. Počet kusov v kartóne, 6 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky