pondelok 22. januára 2018

Vstavaná práčka

Vám poradí ako vyberať Práčky. Máte vybrané filtry: vstavané. V tejto kategórii nájdete zabudovateľné práčky a sušičky, ako aj kombinácie vstavaných práčiek so sušičkou. Schovajte práčku za dvierka vo vami vybranom.


Vstavané práčky BEKO ELECTROLUX CANDY a ďalšie.

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Porovnanie cien vstavaných práčiek. Kúpte si vstavanú práčku najlacnejšie vďaka Ceny. Najširší výber vstavaných práčiek od značiek Electrolux, Whirlpool, Bosch, Miele a mnoho ďalších. Prečo si kúpiť parnú práčku ? Vývoj nových technológií ide neustále dopredu a uľahčuje nám mnohé domáce práce.


Jednou z nových možností je pranie v . SIEMENS vstavaná práčka sušička.

Nakoľko sme oficiálnym predajcom spoločnosti BSH domácí spotřebiče,s. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Vestavná pračka se sušičkou s objemným bubnem Vám zajistí skvělé výsledky praní i sušení.


Zabudovaná práčka so sušičkou s vysokou kapacitou a nízkym profilom. Táto nová vstavaná práčka so sušičkou dokáže vyprať až kg a vysušiť až kg bielizne . IKEA - RENLIG, Vstavaná práčka , 5-ročná záruka. Viac sa dočítate v brožúrke o zárukách.


Sice to nebola klasicka vstavana pracka , ale mali sme ju vsunutu v linke, nemali sme akurat dvere. Zoradiť podľa: ceny: najlacnejšie prvé. Možnosť umiestnenia: Vstavaná. Parameter Hodnota Výška cm. Konštrukcia Vstavaná Displej Áno Hĺbka 5cm.


Dĺžka prívodného kábla m. Bosch, kúpili sme babke ale tá ju nechce, tak predávame ďalej. Viem, že názory na 2vsú skôr negatívne, ale zaujíma ma . Internetové ceny, cenník.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky