streda 24. januára 2018

Enbgh 19423 fw

Spotreba energie za rok (kWh) : 219. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení . Spotřeba energie za rok (kWh) : 219. Kapacita chladničky netto (l) : 302.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Na externom displeji na dverách chladničky môžete jednoducho . Na externím displeji na dveřích chladničky můžete jednoduše . Kombinovaná chladnička Hotpoint Ariston s beznámrazovým systémem. Tato kombinovaná chladnička oslní zejména mohutným úložným prostorem a spoustou . Jistota bezpečného nákupu, akční. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Táto kombinovaná chladnička oslní najmä mohutným úložným priestorom a množstvom . Con la función Holiday se puede dejar conectado el refrigerador durante ausencias prolongadas o durante las vacaciones, sin dejar de ahorrar .

Free delivery and returns on eligible orders. Chladnička HOTPOINT, mraz. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az . Litujeme, ale tento produkt již nenabízíme.


Deutsch, English, Espanõl, Français, . Erre a High Definition hűtés gondoskodik. Mrazák a lednice jsou již součástí běžné domácnosti a dokonce i pracovišť. Máte možnost si pořídit oba spotřebiče zvlášť nebo ušetřit místo s kombinovanou . Consum anual de energie (kW) : 219.


Capacitate netă frigider (l) : 302. Možnosť umiestnenia, Voľne stojaca. Umiestnenie mraziacej časti, Mraznička dole. Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny.


Konstrukce chladničky: kombinovaná. Provedení chladničky: s mrazícím prostorem. Umístění mrazícího prostoru: mraznička dole.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky