pondelok 22. januára 2018

Keramicke misky na gulas

Najkotliky: najrôznejší výber kotlíkov, kotlín, stojanov a ďalšieho príslušenstva. MISKY NA GULÁŠ , POLIEVKY ALEBO ŠALÁT. JE MOŽNÉ ICH UMÝVAŤ V MYČKE RIADU A AJ ZAPEKAŤ V TRÚBE. Miska keramická polievková s pokrievkou l ASS. Vhodnú podšálku ponúkame pod.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Keramika Krumvíŕ patrí k. Plastová priehľadná miska na guláš , polievku a pod. Z hygienických dôvodov predaj na balenia . Misy a misky môžete využiť na polievky, šaláty, detskú výživu a rôzne malé pochutiny, pretože sú vyslovene univerzálny riad do kuchyne.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Je vyrobená z bukového dreva. Súčasťou balenia je keramická miska s objemom 450ml. Ponúkam na predaj ručne robené keramické misky. Vyrobené z šamotovej hliny.


Je to točená keramika , ručne maľovaná. Gulášový kotlík smaltovaný l. Miska na guláš s uškami, pre lepšie uchopenie, trvácna kamenina, vhodná aj do myčky riadu. Innovative kitchen keramická odměrka, l Mason Cash (Barva - béžová). Poľovnícka keramika na stolovanie - taniere, misy , cukorničky, koreničky.


Od: 42€ Bez DPH: 52€. Plato trojuholník Scena 28cm 1ks. Počet ks: Aktuálny stav na skladoch: Banská Bystrica . Zapekacie misky rôznych veľkostí a farieb, malé misky na sufflé z kvalitného materiálu.


Tu nájdete celý rad pekných keramických misiek s veselými motívmi. V pamäti Preložiť túto stránku Pokud po vykoupání stále řešíte, co si hodit na sebe než oschnete, nebo chodíte do bazénu či sauny, tak tento ručník je skvělý pomocník.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky