štvrtok 25. januára 2018

Závesná skrinka biela

Farba: čelná plocha a korpus biela. Nadčasovosť skrinke dodáva bezúchytkový systém a lesklé predné plochy. SELENA závesná skrinka typ 67. Dodacia doba 8-týždňov. Moderné závesné skrinky do obývačky z kvalitných materiálov od slovenských výrobcov a.

Skrinka horná LYNATET TYP 15 pravá, biela extra vysoký lesk. Kúpeľňová závesná skrinka z modelového radu Spice. Lesklo biele predné plochy s extravagantnou zaoblenou profiláciou sa ideálne hodí do nadčasovo . Zariaďte si svoj domov moderne, prakticky a zároveň univerzálne - kúpeľňová závesná skrinka z kolekcie Amanda v bielom lesku dokonale pasuje k všetkým . Aj kúpeľňa by mala byť prehľadná, uprataná a čistá. Vašej domácnosti novú energiu.


Melbourne závesná horná skrinka je tým druhom nábytku, ktorý svojimi praktickými rozmermi a závesnou funkciou doplní kúpeľňu o účelnú skrinku. Jednojdverová skrinka s poličkou vo vnútri.

Nízká závěsná skříňka MELAR bílé barvy s lesklým povrchem a chromovou úchytkou. Dizajnové kúpeľňové skrinky Salgar Noja v rôznych rozmeroch 60cm,80cm, 100cm,120cm. Závesná kúpeľňová skrinka Venus Abiela lakovaná. Praktická závesná skrinka so zrkadlom. Farba Korpusu: Biela arctic Farba Prednej Plochy: Zrkadlo.


Dvierka sa otváraju PUSH and CLICK systémom. Celkový šmrnc závesnej skrinke BARI SFW1K dodáva použité biele farebné. GALENA SIhorná závesná skrinka , Dvojedverová s poličkou. Calabrini zavesná skrinka štvorcová biela.


Farebná kombinácia korpusu: Lamino biela matná,čierna matná,dub zlatý. Rozmery (ŠxVxH): 40cm x 45cm x cm. Hledáte sortiment Nábytok? Zajímá vás Nábytok skrinka nebo obecně Nábytok do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte . Kolo Modo závesná skrinka pod umývadlo lesklá biela. Vysoká závesná skrinka Zigo 1je tu pre vás. CERSANIT - ZÁVESNÁ SKRINKA KORPUS 80XCOLOUR BIELA.

DETAIL PRODUKTU: Výška: 7cm. DTD laminovaná, rozmery (ŠxVxH): 38x72x25.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky