streda 17. januára 2018

Pracka hlbka do 40 cm

Vyperiete v nej až 5kg bielizne. Je vybavená programami prania vr. Objem bubna (l) TECHNICKÉ SPECIFIKACE Pripojenie NFC Motor. SLIM práčky sa na prvý pohľad neodlišujú od práčok s predným plnením.


Vám poradí ako vyberať Práčky.

Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie slim práčky. Pračky se šířkou až cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Správnym výberom práčky si môžeš ušetriť veľa peňazí i nervov. Bez automatickej práčky si v dnešnej dobe svoj život dokáže predstaviť asi málokto!


Kapacita práčky je prispôsobená na kg bielizne a maximálne otáčky. Prevedenie: Spredu plnená. Woolmark certifikát, hloubka cm.

Dobrý deň,predám práčku vrchom plnenú. Používaná mesiace a kupovaná 7. Zákazník má teda možnosť vybrať si práčku podľa toho, kde presne bude. Predávam z dôvodu väčšej hĺbky , kvoli ktorej sa nevojde do vstavanej skrine. Všade na internete sa sypú čísla, centimetre , decibely, funkcie bez vysvetlení.


SuperEco – tento cyklus je vytvorený za účelom ušetrenia až energie . Správným výběrem pračky si můžeš ušetřit spoustu peněz i nervů. V našej ponuke nájdete nielen samostatne stojace sušičky, ale aj zabudované práčky so sušičkou. Keďže potrebujú mať nad sebou asi centimetrov voľného . Automatická práčka iSensoric Slimline s voliteľnou funkciou speedPerfect pre ešte kratšie pranie. Spojovací mezikus Electrolux pračka -sušička od specialisty na elektro.


Jelikož potřebují mít nad sebou asi centimetrů volného . Postupujte podľa pokynov uvedených na štítkoch odevov a na obaloch saponátov. Hadica by mala byť pripevnená vo výške najmenej cm. Táto práčka je určená výhradne na pranie bielizne. Pri používaní práčky dodržiavajte pokyny v tomto.


LG F72J7HG2W, Zjisti cenu, , , 1, , , , , Recenze.

Hlučnost při ždímání (dB).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky