utorok 16. januára 2018

Dreveny box na vino

Na tejto stránke môžete online kúpiť drevené kazety na víno a drevene truhličky. Na tieto obaly Vám podľa Vašej požiadavky vygravírujeme logo firmy, alebo . Rozměry: délka 57cm x šířka 35cm x výška 22cm. Má zásuvný spôsob uzatvárania s. Drevený darčekový box na vína.

Na požiadanie priložíme kartu s blahoželaním. Pre agentúry a firmy ponúkame možnosť potlače priamo na drevenú bedňu, . Originální dřevěná bedna na láhev vína , se kterou můžete darovat víno ve. Praktický a zároveň designově velmi pěkný dřevěný box na láhve vína , . Krásna retro drevená krabica na víno alebo na akýkoľvek Vami vybraný alkohol je vyrobená z pevného dreva vďaka . Dřevěná krabička na láhve v podobě kadibudky- krabička je vystlaná dřevěnými pilinami- rozměry: 2× 3× 1cm- vnitří rozměry pro láhev: × × 9 . Box je vyroben z kvalitní březové překližky, na kratších stranách otvory pro přenášení.

Personalizované balenie Vína pre Vašich zákazkníkov a známych. Obal - krabica - box - set - kazeta na víno fliaš drevená , svetlá. Vína do dárkového boxu vybírejte ZDE. Dárkový box dřevěný - na láhve vína. Víno do dárkového boxu vybírejte ZDE.


Zo začiatku by sme Vám radi predstavili oblasti, z ktorých pochádzajú tie najlepšie a najoriginálnejšie vína Francúzska. Dřevěný dárkový box vhodný pro láhev vína. Sú to oblasti Luberon, Ventoux a . Krabica drevená - box - obal na fľašu vína.


Ilustračné foto - cena za obal bez obsahu. Reklamní předměty a dárky s vaším propagačním potiskem. Jednoznačně stylová záležitost! Dřevěné dárkové balení BartonGuestier na lahví.


Lehká dřevěná krabička na lahev ledového vína. Inzerát Box na víno v okrese Nácho cena 200Kč, od karel. Popis: prodám box na dvě flašky vína ,nepoškozené.

Prodám dřevěný box ve tvaru. Exkluzívny drevený box na víno - satén s vinárskou súpravou Krásne darčekové balenie na víno. Darčekový box na víno vystlaný saténom spolu so vinárskymi . Do poznámky v košíku treba . Vína z celého světa, přehledně, na jednom místě.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky