pondelok 15. januára 2018

Ručný šľahač s otočnou misou

Funkcie, príslušenstvo, šľahanie, hnetenie, stojan s otočnou misou. Už názov ručný šľahač však napovedá, že sa ideálne hodí na prípravu šľahačky,. Ručný mixér 3W, rýchlostí Turbo, otočná misa l, sada miesiacich a . Ručný šľahač , Príkon 4W, Dĺžka prívodného kábla: m, rýchlostných.


Disponuje tiež otočnou misou s objemom litra, ktorá zabezpečí kvalitné a ľahké . Mixovanie a šľahanie sa teraz stáva jednoduchším.

Stane sa nepostrádateľným pomocníkom vďaka dlhým metlám a hákom. Jeho ďalšou prednosťou je šľahacia. Dodanie do druhého dňa so službou DPDpri objednávke tovaru na sklade do 11: 00. Praktický ručný šľahač s otočnou misou Kitchen Art.


Concept - domáce elektrospotrebiče. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť . Ktorý ručný šľahač s misou a stojanom vybrať do Vašej kuchyne?

Electrolux mixér a Philips s otočnou misou a odnímateľným elektrickým šľahačom, aj iné, ale ten Eta mám najradšej. Nedávno mi doslúžil ručný šľahač, tak brázdim internet a hľadám niečo dobré. Rozhodujem sa či šľahač s otočnou misou alebo bez.


Každodenný štýl za skvelú cenu. Ideálna pre tých, ktorí s prípravou pokrmov iba začínajú a chcú objavovať. Kolekcia Explore ponúka veľký výkon bez . Chefette HM6je v ponuke s 3l nerezovou otočnou misou o kapacite až l pre perfektné cestá a krémy.


FRESCO ručný šľahač so stojanom a otočnou misou , príkon 3W, rýchlostné stupne, tlačidlo TURBO pre max. Pulzný stupeň Turbo pre maximálny výkon. Mixéry a šľahače sa dajú jednoducho rozdeliť do troch kategórií.


Ručné šľahače – tento malý a výkonný spotrebič obsahuje takmer vždy metle, ktoré umožňujú . Tiež sa jedlo nespráva podľa vašich predstáv? Vezmite si naňho šikovného pomocníka! CUORE ručný šľahač so stojanom a misou, moderný a elegantný design,.


S rýchlostami, otočná nerezová misa, farba biela.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky