pondelok 29. januára 2018

Sklenena flasa na whisky

Vintage sklenená karafa o objeme 9ml, retro fľaša je vyrobená zo silného kvalitného skla, pevná zátka s tesnením, ideálna pre whisky , víno, džúsy a vodu,. Darčeková krištáľová sada na whisky v zamatovo-modrom balení. Fľaše a karafy na whisky. V našej ponuke nájdete luxusné poháre na whisky a fľaše na whisky , ktoré potešia každého milovníka tohto nápoja.


Krištáľová karafa na whisky Crack 900ml. Preto je to originálny darček pre muža.

Uzatvárateľné nádoby použiteľné na úschovu a podávanie nápojov, olejov a iných tekutín, alebo len ako voľne stojace dekorácie. Potešte milovníkov whisky. Je vhodná najmä pre whisky , koňak alebo bourbon.


Nachtmann Karafa na whisky so zátkou Punk. Luxusní sety pro milovníky whisky. Dárkové sady obsahují křišťálové karafy s uzávěrem a sklenice vyrobené z hladkého křišťálového skla.


Patrioty potěší, že vše . Elegantná karafa na whisky s uzáverom hranatého tvaru uchová whisky , koňak aj iné alkoholické aj nealkoholické nápoje. SKLENENÁ FĽAŠA s korkovým uzáverom.

Sklenená fľaša na mlieko s uzáverom Ego Dekor, 5ml. Na fotografii zadarmo high-rozlíšenie sklo, pohár, piť, fľaša, alkohol, koktail, sklenená fľaša , whisky , whisky, likér, nápoj, alkoholický nápoj, pivné poháre, destilát, . Chcete kúpiť alebo veľkoobchod kvalitné a nádherné whisky sklenenej fľaši? Príďte a navštívte naše webové stránky pre viac informácií alebo priamo Zavolajte . Naša spoločnosť ponúka hromadne vysoko kvalitné prispôsobené prázdne sklenené fľaše whisky s lacnou cenou. Sme známe ako jeden z najviac . Predám sklenené karafy o objeme 7ml. Ideálna na whisky , alkohol.


Preložiť slovo „ sklenená fľaša “ zo slovenčiny do angličtiny. Whisky 1x fľaša na alkohol 6x pohár. VÝROBCA PRODUKTU Florina Cena bez DPH: 1€ Cena s DPH: 1€ . Naše poháre a džbány sú v. KORKEN fľaša so zátkou, číre sklo. FRASERA pohár na whiskey.


Poháre na whisky 2ml Geneva ks, BANQUET - sada kusovkvalitné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky