utorok 16. januára 2018

Rohova polica do sprchy

Simplehuman Set poličiek do sprchy Shower Caddy Plus. Se sérií doplňků SMART budete mít vždy po ruce vše, co potřebujete. Tyto výrobky jsou vyrobeny z kvalitní mosazi, čímž je zaručeno, . Polica do sprchy HARBO Š10xVrôzne.


Oblúková polica s držiakom ručníkov.

Tchibo Závesný regál do sprchy. Kúpeľňová polička s úchytom na sprchu Wenko Premium. Praktická polička do sprchovacieho kúta.


Polička drží na rohovom úchyte, z ktorého ju možno zložiť pre jednoduché čistenie. So sériou doplnkov SMART budete . Nechcete vŕtať do stien a riešite úložné priestory v sprchovacom kúte? Rohová pochrómovaná polička je ideálnym riešením. Jika Kúpelňové doplnky 3.

Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania. Kvalitná hliníková tyč s priemerom mm. Teleskopická rohová polica je vhodná pre všetky sprchy , vane a kúpeľne. Nastaviteľná rohová polica do sprchy simplehuman Tension Caddy za 180. Ponúka ideálny odkladací priestor pre . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . GRUNDTAL rohový nástenný policový diel, nehrdzavejúca oceľ . Rohová odkladacia polica do sprchy mriežkovaná so skrytým upevnením.


Dostupnosť tovar je dostupný. Dodanie do: pracovných dní. SAPHO - SMART polica rohová, chróm (BL752) - Unikátny systém Lift. Moderná rohová polica SMART do sprchy.


Police na ručníky nástěnná Cube Way cm. Materiál pochrómovaná mosadz, lesklá. XL Třípatrová rohová polička do sprchy ks kovová. Nástěnné rohové poličky jsou ideální k umístění drobných předmětů, jako jsou ručníky, lahvičky .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky