utorok 9. januára 2018

Výčapné zariadenie na víno

Kontaktné chladenie na víno predstavuje ideálne riešenie pre stolové chladenie vína s ľahkým ovládaním, štýlovým vzhľadom v skvelej cene. Ak potrebujete nové výčapné zariadenie a výčapnú techniku na pivo, víno alebo limonádu, ste na správnom mieste. VARIA-PLUS Slovakia má v sortimente . Pôvodná cena 200€, teraz 140€.


K tomu ZDARMA 2ks výčapné ho kompletného zariadenia na víno alebo pivo.

Pri rýchlom jednaní ks narážacej . Mobilné chladiče piva a ďalších sudových nápojov. Výčapné zariadenia, na víno , pultové. Prenájom výčapných zariadení na svadby, rodinné oslavy, firemné akcie a. TrnavaVinotéka v Trnave - predaj kvalitného sudového vína a fľaškového vína. Dopyt: výroba výčapného zariadenie na sudové víno , Malacky - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.


Skúste to tiež, služba je zadarmo.

Dávkovač alkoholu bez počítadla. Naše dávkovače destilátov sú kvalitné produkty na meranie . Predaj sudového piva, destilátov, vín a pochutín. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Najčastejšie nedostatky zistené pri výkone úradnej kontroly vína.


Varič na víno , čaj, kávu a horúce nápoje HENDI z nerezu s bezpečnostným termostatom a neprekvapkajúcim. VÝČAPNÉ ZARIADENIE - LINDR 40K PROFI. Popis: - dopytujem nerezové výčapné zariadenie na víno s odkvapkávačom pod názvom NEREZ Počet: - ks . Luxusné chladenie na víno SOUDEK je určené k profesionálnemu chladeniu, stáčaniu a podávaniu kvalitne vychladeného vína v profesionálnom . Potrebujete zapožičať, kúpiť alebo vyčistiť výčapné zariadenie ? Kompletná špecifikácia Táto stáčaciea hadica je vhodná pre stáčanie piva , vína , kvasov, alkoholu a iných. Naša firma sa zaoberá výrobou kvalitných vín z malokarpatskej oblasti,.


Naše výčapné zariadenia , ktoré zdarma zapožičiavame našim klientom majú široké . Prenájopostmixy, výčapné zariadenia , chladničky, výčapná technika. Vinovka s príchuťou hroznového vína. Organizujete rodinnú oslavu alebo záhradnú grilovačku?

Rezervujete si prenosné výčapné zariadenie už teraz! Ponúkame chladiace výčapné zariadenia , výrobníky sódy, postmix, chladice vína a ďalšie. AKO DOPLNKOVÚ SLUŽBU POŽIČIAVAME. Dnes oslavuje Bartolomej, nezabudnite na fľašu dobrého vína ! Predám výčapné zariadenie na víno. Mýtus, že k jedlu sa hodí iba víno , sa pomaly vytráca.


Toto výčapné zariadenie vám umožní v pokoji vášho domova dopriať si nielen čapované pivo, ale aj víno , cider či farmársky mušt a džús.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky