pondelok 29. januára 2018

Stojan na vinove pohare

Vhodné na zavesenie na policu alebo barovú . Tento krásny drevený stojan na víno bol vyrobený v tvare fľaše. Je elegantným spôsobom, ako uložiť a. Rozmery podľa počtu držiakov na jednom kuse: držiak. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie drziak na vinove pohare.

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Pripevní sa nad bar a vešajú sa naň poháre na stopke. Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Držiak na poháre chróm 25cm.


Drevený stojan na dve fľaše a šesť pohárov na víno, stojan je vo farbe orech, lakovaný ekolakom, dá sa zavesiť na stenu, predáva sa spolu s pohármi, ktoré sú. Online predaj drevených stojanov na víno slovenskej výroby. Tieto stojany vyrábame na zakázku.


Možnosť voľby veľkosti a farby morenia.

Dodávané v peknom darčekovom balení. Do držiaku môžete dať až štyri poháre na víno alebo šampanské. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Nástenný stojan na fľaše vína a poháre Cladrastis za 38.


Aby vaše lahvinky věděly, že vám za to . V hornej časti môže mať uložené vínové poháre na stopke a servírovať tak . Kovový stojan na víno na fľaše. Praktický kovový stojan na vinovú fľašu a štyri poháre. Patinovaná povrchová úprava. Stojan sa dodáva bez pohárov.


Kovaný stojan na vínové poháre dekorovaný vínovým motívom. Pekná a praktická dekorácia na stôl do pivníc, . Prezri si u nás drziak na vinove pohare a porovnaj ceny v 10. Víno, stojany na víno a príslušenstvo k nemu. V ponuke kvalitné víno a darčekové víno za nízke ceny. Veľký výber stojanov na víno.


Vychutnajte si víno v pohodlí domova.

Do stojanov na víno sa zmestí viac fliaš vína. Predám krásny nerezový stojan na vínové poháre , Cena: €, Lokalita: Nové Mesto n. Je načase zaobstarať si čosi pre radosť. Prepadnite s nami kúzlu minimalistických doplnkov PT . Rozmery stojana si môže každý prispôsobiť vlastným podmienkam.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky