piatok 26. januára 2018

Krabice na zákusky bratislava

Zákusky a torty 270x190x95mm (T11) Hnedá. Krabice na ZÁKUSKY A TORTY. Ahojte, kde prosím kupujete krabice na zákusky ? Cupcakes a chcem ich mať do čoho zabaliť najlepšie . Biele zákuskové krabice 2x 1x 75.


Hnedá krabica na zákusky s vrchnákom, tzv.

Vyrobená z tvrdej lepenky. Kvalitné obaly s potravinárskym atestom. Ponúkame rôzne veľkosti krabíc na zákusky , torty, koláče. Bratislave , možnosť osobného odberu.


Grafický návrh, potlač, výsek škatúľ na pizzu, hamburgery, víno, zákusky. Cukrárske obaly za výhodné ceny. Odkial ste si objednavali krabice na vysluzky? Papier na balenie zákuskov 60x42cm biely 5ks.


Lukxusne krabice,na tortu, pralinky, cupcakes, muffiny.

Obchod overený zákazníkmi. Nájdete v ňom klasické klopové kartónové krabice a iné kartónové obaly vyrábané podľa štandardnej výsekovej formy. Ak sa v danom katalógu nenachádza . Z jedného druhu minimálne 6ks. Balenie 15x15cm krabice 2Eur.


Veľkoobchodné balenie: 1ks. Boxy na cukrárske výrobky - torty, koláče. Profesionálny a korektný prístup. Rozvoz pizze, čerstvé obložené bagety, palacinky, zákusky, torty a špeciality studenej kuchyne na.


Vhodné na studené šaláty, suché pečivo a koláče. Tortové krabice - Nosič na zákusky , svadobné košíčky a tortové krabice. Klasické poňatie výslužky pre hostí predstavuje krabičku zákuskov ,. Zabezpečia vám krabice , rozdelia zákusky podľa požiadavky a vy ich už . Chutné domáce zákusky Pečiem chutné domáce zákusky napr.


Alexander Tekauer - ATTI Kazanská ul.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky