pondelok 15. januára 2018

Elektricky krajac zeleniny

Inovácia medzi elektrickými krájačmi ovocia a zeleniny. Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr. Ukážeme kde môžete elektrické krájače , sekáče potravín najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Je vhodný na sekanie ovocia, zeleniny , mäsa a. Chcete si dopriať šťavnaté steaky, chrumkavú zeleninu alebo panini, kedykoľvek.

Poskytne vám profesionálne nakrájaný produkt, . V kategórii mlynčeky a krájače nájdete mlynčeky vhodné na kávu, mlynčeky na mäso, mlynčeky na soľ a korenie, multikrájače, elektrické krájače , alebo sekáčiky. Pripravujte zeleninu a ovocie atraktívnejším spôsobom a odštartujte zdravší . Predám nepoužitý, nerozbalený elektrický krájač značky BOSCH z dôvodu duplicitného darčeka. Predam krajac zeleniny , spiralovite krajanie.


Testujeme elektrické krájače Ďalších fotografií v galérii. S úžasnou precíznosťou krájajú suroviny na plátky bez toho, aby ste museli riešiť ich .

Tefal elektrický krájač nový nepoužitý. Má množstvo nástavcov pre rýchle nakrájanie rôznych drukov zeleniny. Dostala som darom no nevyužijem. Vyberte si strúhadlo na syr či zeleninu , škrabku na zemiaky alebo krájač varených. Tento spotrebič slúži na spracovanie ovocia a zeleniny a je určený iba pre použitie v domácnosti.


Pri použití dosiahnete efektné a dekoratívne okrúhle tvary zeleniny. Jednotlivé modely majú inú hrúbku rezu. Hľadáte drobného kuchynského pomocníka, ktorý zastane kus práce a nezaberie veľa miesta? Krájače sú z nerezovej ocele. Pred nákupom si najprv ujasnite, aké od . Prečo sa v kuchyni namáhať, keď už aj pri tých najobyčajnejších činnostiach nám pomôžu užitočné prístroje.


V tejto kategórii vám ponúkame profesionálne zariadenie na spracovanie potravín, ako je napríklad krájač na ovocie a zeleninu ,. Elektrické brúsky nožov za nás nabrúsia. Predám veľmi zachovalý kvalitný malo používaný plne funkčný retro ručný krájač IDEAL 1na krájanie chleba, salámy, syra a zeleniny. Strúhaním ovocia i zeleniny rozumieme rozdrobovanie na menšie .

Príslušenstvo: x krájací disk Ea E10. Uvedenie do prevádzky a prevádzka 5. Opatrenia pri likvidácií 6. Mám doma rôzne strúhadlá na zeleninu ale nevyhovujú mi. Prosím poraďte mi nejaký elektrický krájač zeleniny (mrkva, zeler, cvikla a pod.). Zariadenie na spracovanie všetkých druhov zeleniny , ovocia a tiež strúhanie syra , strúhanky, čokolády, orechov určené na prácu v bistrách, bufetoch, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky