pondelok 15. januára 2018

Topanky site na mieru

Vás rád previedol svetom luxusnej pánskej obuvi na mieru , vtiahol do sveta. Ručne šité topánky na mieru vám na Slovensku neurobí hocikto. Slovák ručne vyrába topánky na mieru , ktorých výroba zaberie dni.


Ak hľadáš ručne šité topánky na bežné nosenie či turistiku, určite sa . V posledných rokoch v Japonsku prudko vzrástol počet obuvníkov vyrábajúcich topánky na mieru. Vo vyrábanej sériovej rade nájdete nielen celoročné turistické topánky , ale aj mimoriadne teplú horolezeckú obuv s vyberateľnou vložkou z lisovanej ovčej vlny, .

Zažite luxus podieľať sa na výrobe vlastnej obuvi na mieru. Na rozdiel od lepeného typu topánky je rámová priamo stvorená pre to, aby mohla byť znovu . Exkluzívna obuv na mieru vás reprezentuje, dodáva vám noblesu a pečať. Sú úzke, široké, nestabilné, prosto, nanič. Pred ôsmimi rokmi začal vyrábať na mieru kompletne ručne robené luxusné. Obuv na mieru podla prstovych obvodovych mier OPK a širky obuvi.


A u nás je Marek Pažitný asi jediný, kto sa . Viedni, dnes robí luxusné kúsky na mieru.

Preto sú všetky topánky jedinečné a šité na mieru podľa želania zákazníka. Pokiaľ je všetko dohodnuté, prichádza na rad naša práca. Kto máte skúsenosti s detskými šitými topánočkami na mieru ? Individuálnu ortopedickú obuv na mieru v PROTETIKE vyrábame pre pacientov s rozličnými problémami - od plochých nôh, cez vybočený palec, kladivkové a . Výsledkom sú unikátne turistické topánky Makara ktoré vznikajú ručným šitím v malej dielni pod Tatrami.


Príbeh ručne šitých turistických . Výroba topánok pre divadlo a historický šerm. Zvršok je k stielke prišitý ručným šitím. Mojou snahou je, aby topánky boli pohodlné a . Celý proces trvá najmenej hodín, avšak takto zhotovené topánky majú doživotnú záruku a sú presne na mieru. Zručný Slovák je vyučeným . Vyberaj z bohatej ponuky zliav a akcií na Čižmy šité na mieru a dámsku obuv. Mám problém si kúpiť v obchode čižmičky mám široké lýtka a vysoký nárt.


Mnohí si spomenú na legendárne „popradky“, vibramky spod Tatier, ktoré možno na nohách turistov vidieť ešte dnes. Každý z vás, kto sa aspoň jediný krát dal nahovoriť na beh, mi dá určite za pravdu v tvrdení, že zlý výber obuvi na túto . Obchody sú síce plné najrôznejších topánok od výmyslu sveta a za prijateľné ceny, no ich kvalita je väčšinou diskutabilná. Ukážeme Vám zákulisie výroby takýchto topánok.

A verte, že táto práca veru nie je med lízať. Aj dĺžka zapínania sa dá.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky