pondelok 11. januára 2016

Pekac na kacku

Vysoký výpal zaručuje vysoké úžitkové vlastnosti. Rímsky hlinený pekáč – Kačiča. Sviatočná hus aj obyčajné šunkové fliačky iste ocenia robustný pekáč s antiadhéznym povrchom či priehľadný pekáč z prvotriedneho skla. Pred každým použitím treba.


Smaltovaný plech na pečenie s pokrievkou.

Keramický, glazúrovaný, 2x vypalovaný, vrchnák je zdobený s motívom srdca. Vhodný pre gazdinky do kuchyne a aj . West Germany,aj ked nebol pouzivany ma mensie chybicky krasy: prasknuty vrchnak a. Bezplatná inzercia, pekac na predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Použitelný na všetkých typoch tepelných zdrojov aj indukcia, do rúry s pokrievkou max 200°C, bez - max 260°C. Ja som si kúpila pred rokmi v Poľsku antikorový pekáč.


Liatinový pekáč na kačicu.

Pečiem v ňom krkovičku, bôčik, kura, kačku. Len sa mi nezmestí do nového sporáka . Predám oválny smaltovaný pekáč. PEKACik NA skvelu pecenu kacku. Rozměr: (dxšxv) 42x27xcm.


Kruger pekáč smalt na husu kachnu kuře s víkem cm. Pekáč Stone Legend CopperLUX. Elektrický sporák, Sklokeramická varná doska, Plynový sporák , . Vložte ho do rúry a pečte hodín pri 1°C. Pečená kačka najlepšie chutí s lokšami a karamelizovanou kapustou. Hlinený pekáč je síce ťažký, ale hus v ňom upečiete najlepšie.


Raz nám jedni hostia priniesli na skúšku titánový pekáč. Teplotu v rúre zvýšime na 2°C a pekáč vložíme späť do rúry, . ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA - Dozlatista prepečená chrumkavá hus - či kačka , to je sen nejedného gurmána. Práve teraz si ich milovníci prídu na.


Marcel má pre vás overený recept na pečenú kačku s netradičnou prílohou.

Sklenený pekáč SIMAX je vyrobený z vysoko kvalitného a tepelne odolného skla SIMAX. Na pekáč dáme kačku , podlejeme ju vodou, prikryjeme a . Odstatú kačku vložíme do hlineného pekáča (môže byť aj kovový ), uzavrieme priliehavou pokrievkou. Ideálny je špeciálny pekáč na pečenie kačíc a husí. Necháme ju odležať aspoň hodiny.


Potom ju premiestnime na pekáč (s pokrievkou), podlejeme . Ale myslím že som ho našla :) Jeho tajomstvo je piecť kačku veľmi. Po hodinách pekáč otvoríme, kačka by mala byť už pekne upečená. Nerezový oválný pekáč 38cm Shine s viekom.


Kačku ,jablko,soľ,celú rascu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky