pondelok 18. januára 2016

Moulinex krajac zeleniny

Všetky informácie o produkte Kuchynský mlynček Moulinex DJ756G3. Ukážeme kde môžete elektrické krájače , sekáče potravín najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Je vhodný na sekanie ovocia, zeleniny , mäsa a. Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr. Elektrický krájač príkon 150W, dodávané príslušenstvo kusov .

Univerzálne strúhadlo a krájač ! Strúhajte s dokonalou ľahkosťou! Značka Moulinex v Slovenské republike končí. Videoprezentácia multifunkčného krájača Moulinex Fresh Expres DJ756G35. Vstupní napětí: 2- 240. Protiskluzové nožky: Ano.


Struhadlo na parmazán: Ano.

KRÁJAČ A STRÚHADLO NA OVOCIE A ZELENINU. Sekáčik potravín, Silný na sekanie mäsa, ovocia, zeleniny a iných druhov potravín, Vhodný aj na prípravu . Rotacni krajac zeleniny moulinex. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.


Moulinex krájač na zeleninu , - €: Predám krájač na zeleninu značky Moulinex. Krájač zeleniny Tefal nový nerozbalený. Predám nový, nerozbalený multikrájač zeleniny a ovocia Tefal. Peedam spiralovity krajac zeleniny , pozity 1x, nesadol mi typ krajac a. Predám na náhradné diely úplne funkčný krájač , mixér Moulinex.


S kráječem Moulinex Fresh Express získáte v jednom přístroji pomocníka na vše - strouhání brambor, tvrdého sýra, jemné krájení okurky,. Na občastné používanie slušný krájač. Maly a kvalitny pristroj na struhanie zeleniny a ovocia.


Ponúkame vám aj rôzne druhy kuchynských krájačov na zeleninu , ovocie, vajíčka ale napríklad aj na huby. Jednoduché a bezpečné používanie aj jednoduché . Köszönjük, hogy egy Moulinex termékcsoporthoz tartozó készüléket választott. Ako mlynček mäsa a krájač zeleniny výborny Ako odšťavovač zlyhal na celej čiare, viac roboty ako úžitku s .

MOULINEX QA404GMasterchef Gourmet s príslušenstvom. Ponukam raz pouzity krajac Moulinex fresh express max. W, rýchlosť, výmenné .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky