štvrtok 14. januára 2016

Umyvadlo 80 cm

Nabídka umyvadel o šířce cm. Umyvadla jsou vhodná pro zavěšení na zeď. Kč Kolo MODO umyvadlo 80cm s otvorem Refl. Samotná skříňka pod umyvadlo 80cm , závěsná, zásuvka, více barevných kombinací.


Erra Wave II skříňka s umyvadlem 60x65xcm.

Tesi nábytkové umyvadlo z jemné žárohlíny (FFC). Kolo Modo umyvadlo 80cm , s otvorem pro baterii, s přepadem. Pro kombinaci se spodní skříňkou nebo s oválným sifónem . Umývadlo CAMARO je možné namontovať do nábytku, do vymurovaného pultu obloženého obkladom, alebo aj do vyrobenej dosky podľa Vašich predstáv. Povrchová úprava snadná údržba. Provedení otvor pro baterii uprostřed.


Výbava bez sifonu a baterie. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.

Stěžejní součástí obchodní strategie je . Produkt patrí do kategórií: Výpredaj . Connect Air skrinka pod nábytkové umývadlo vrátane upevňovacej sady. Soft -close zatváracím mechanizmom. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. ODENSVIK Umývadlo IKEA 10-ročná záruka.


Závesná skrinka s dvoma zásuvkami s mechanizmom tichého dovierania. Vyrobená z materiálu odolného voči vlhkosti. Kovové úchytky v saténovej farbe. Dodejte své koupelně moderní vzhled prostřednictvím čistých linií a dokonale precizních proporcí umyvadla GROHE Cube Ceramic 80. Skrinky pod umývadlo , luxusné, praktické, moderné aj tradičné nájdete v. Hranaté keramické umývadlo Sapho PURA.


Nábytkové umyvadlo cm. Prevedenie umývadla - S .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky