piatok 29. januára 2016

Držiaky na poličky

Novaservis Sklo poličky rohové Metalia číre. V tejto kategórii nájdete všetko pre uchytenie políc na stenu alebo do korpusu - podperky sklenených políc , lamina, drevotriesky, masívu, plastu, skryté nosiče . Fiber Mounts SET7lacná zostava držiaku Tv a poličky Nástenná zostava. Univerzálna polička na posuvné držiaky sprchy Hloubka krabice: 120mm Šířka . Hliníkový profil na sklenenú poličku P- mm .

V ponuke aj sklenené police rôznych tvarov. DRŽIAKY NA POLIČKY , ZÁVESY NA KVETY. Ste rodení domáci majstri? Zostavte si police a regály sami. Držiak policový DUCKETT 195mm 15.


Konzoly a stojky si vyberiete podľa svojho vkusu poslúžia ako opora pre nástenné úložné priestory. Police a poličky sú v kúpeľni praktickými pomocníkmi na odloženie vecí pre opakované použitie.

Oblúková polica s držiakom ručníkov. Nosiče políc , policové podpery - Skryté a výklopné konzoly. Skryté konzoly a výklopné konzoly použijete např. Kovový držiak poličky antic. KOVOVÉ DOPLNKY A DEKORÁCIE . Polička pre držiaky s priemerom tyče - mm TITANIA YACORE:.


Chýba vám v kuchyni ďalší odkladací priestor? Skvelým riešením sú prídavné poličky značky Metaltex, ktoré šikovne šetria miesto. Len tým, že ich zavesíte na . Povrchová úprava : CHROM.


Drôtené kúpeľňové regály, nástenné držiaky na toaletný papier, pochromované mydelničky, vešiaky a mnoho ďalšieho nájdete v internetovom obchode . Nosníky políc a pracovných dosiek. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky a ďalší praktickí pomocníci do kúpeľne. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy.


Závesný držiak do kúpeľne zorganizuje všetky šampóny a sprchovacie gély po okrajoch vane a sprchovacieho kúta.

Poličky na stenu sú malý ale zaujmavý doplnok interiéru. Rôzne druhy za super ceny. Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete TV konzoly, držiaky TV (pevné, sklopné, kĺbové) a stolíky pod televízory.


WC polička so zásuvkou a držiakom toaletného papiera.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky