štvrtok 28. januára 2016

Kupelnova skrinka nad pracku

Biela kúpeľňová skrinka nad práčku Symbiosis André, šírka cm. Môžete pod ňu umiestniť práčku a ušetriť tak miesto. Skrinka nad práčku NELLY. Umiestnite pod ňu práčku a ušetrite miesto.


Veľmi praktická skrinka do kúpeľne pre umiestnenie práčky.

Praktický kontajner na pracie prostriedky, ponuka francúzskeho výrobcu. Moderný kúpeľňový nábytok za super cenu. Part number NATALI SKRINKY NA PRACKU.


Kupeľňový nábytok online od Merkury Market. Predávame kúpeľňové komody, kúpeľňové skrinky zostavy, kúpeľňové zrkadlá, skrinky pod umývadlo, umývadlá,. Kúpeľňová skrinka s umývadlom Marika dekor drevo.


Police, skrinky , lavice, schodíky, vozíky a skrine tvoria ideálne vybavenie do kúpeľne.

Náš kúpeľňový úložný priestor usporiada vaše drobnosti, takže si každý v pokoji nájde svoju kefu aj počas. LILLÅNGEN skrinka na práčku , biela. Majte všetko pekne prehľadne uložené a zabudnite konečne na všade sa povaľujúce šampóny! KÚPEĽŇOVÝ NÁBYTOK: ponúkame skrinky s umývadlom i doplnkové skrinky do kúpeľne, poličky pod umývadlo, skrinky so zrkadlom a zrkadlá, taburety a koše . SINDY- kúpeľňový nábytok sektor,sektorový nábytok do kúpelne s dopravou. Vo väčšine kúpeľní je voľné miesto obmedzené a ako odkladacia plocha poslúži všetko od parapety cez okraj vane až po práčku.


Materiál a farebné prevedenie: DTD laminovaná, biela. SINDY skriňa pre práčku , stavebnú práčku GLOSS! Táto skrinka nad práčku je vhodnou voľbou pre malé priestory. Predám skrinku nad práčku do kúpelne. Typ: Predaj, Stav: Používané, Druh: Kúpelňový nábytok, Lokalita: Košice I - Staré Mesto.


DREVONA vám ponúka kúpeľňový nábytok a zostavy zo sektorového. Vysoká skrinka dub bardolíno REA REST 5. NATALI, skrinka nad práčku v bielom farebnom prevedení. Nízke skrinky sú dostupné aj vo verzii na stenu, napr.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky