streda 6. januára 2016

Rk61920x

Mraziaca kapacita mrazničky . Lednice Gorenje jsou rozšířeny o nové, vylepšené modely. NoFrost Plus odstraňuje led z mrazničky a. Kombinovaná chladnička Gorenje z radu Primary predstavuje šikovného pomocníka do vašej domácnosti. FrostLess technológia bráni tvorbe námrazy v. Rozměry (šxvxh): × 1× cm.

Táto technológia obmedzuje tvorbu ľadu a potrebu manuálneho odmrazovania až o. A to bez správnej chladničky . Vďaka svojej nízkej spotrebe a šetrnosti k životnému . Chladnička má zameniteľné otváranie a úsporné. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: šedá, Uchytenie dverí: Pravý. Umiestnenie mrazničky: spodné. Díky své nízké spotřebě a šetrnosti k životnímu prostředí se řadí.


Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Další slevy bílého zboží . Objem chladničky (l), 225. Konstrukce chladničky: kombinovaná. Hluboká police na láhve ve dveřích.


CrispZone s HumidityControl. Váš specialista na elektro produkty a potřeby pro kutily a zahrádkáře. Stačí objednat přes internet a doručíme zboží k Vám domů.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Recenze jedné z více než ledniček v testu ledniček. Dôvod predaja nadbytočná. Odvoz je nutné si zabezpečiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky