piatok 22. januára 2016

Vianocne zavesy

Máme pre každú peňaženku a módny vkus. Inšpirácie hľadáme v zahraničí a tie najlepšie sviatočné a vianočné dekorácie chceme. Moderné závesy s 3D potlačou inšpirované najnovšími trendmi. Vianočný stromček borovica empty.


Vysoká kvalita spracovania aj použitých materiálov. Pozor: Na šité a inak upravované záclony, závesy a obrusy sa nevzťahuje vrátenie tovaru bez udania.

Obrus vianočný - krémový. Biela žakárová vianočná záclona, hnedý vzor ktorú máme v ponuke, Vám odekoruje každé okno. Dekoračné látky v metráži sú ideálne na závesy či už do bytu alebo na chalupu. Ponúkame Vám štandartné, aj atypické rozmery, ktoré . Bytový textil obrusy vankúše závesy , prehozy v prírodných farbách z. Vyfarbi svoj svet vďaka farebným závesom.


Zmeň výzdobu svojej izby pridaním niekoľkých. Upusti uzdu fantázie a tvor vlastné kompozície zo vzdušných závesov a záclon.

Dovoľ lúčom slnka preniknúť do tvojho obydlia, a za pomoci módnych závesov. Záclony a závesy na okná dajú poslednú bodku za dizajnom interiéru. Dotiahnite zariaďovanie dokonca a nakupujte záclony na JYSK. Jemné záclony tlmia prichádzajúce lúče slnka a závesy miestnosť zútulňujú.


Kárované či kvietkované ozdoby na oknách výborne doladia . Túžite po súkromí alebo chcete doma navodiť intímnu atmosféru? Ozdobte svoj domček modernými LED Záclonami a spravte si nádhernú vianočnú atmosféru. Závesy upútajú každého, či už Vašu návštevu. LED záclony sa využiteľné na dekoráciu . LED svetelné závesy a siete.


LE s funkciami, prívodný kábel. LED vianočné závesy , bielej farby, niekde nazývané aj LED cencúle. Dĺžka 3metre, výška 5metra.


Na každej svetelnej reťazi sú lesklé, matné a trblietkové vianočné gule.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky