štvrtok 14. januára 2016

Plastove sudy

Predám nové plastové sudy modrej farby s vekom (pákový uzáverom). Ponúkam nasledovné objemy: A. Sud plastový 1litrov na kvas, vodu, závitové veko 4. Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári. Vhodný na použitie pod sudy Amfora, Woodcan a Raincan. Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby, plastového suda na víno, prepravky a .

Odoláva vonkajším vplyvom. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plastové sudy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Sudy na dažďovú vodu v e-shope HORNBACH. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez.


Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a. Nabízím sudy pro zahrádkáře pod okap, pro stavebníky, na napájení zvířat, převoz vody, na molo. Nabízíme zahradní nádoby na dešťovou vodu, potravinářské sudy vhodné na kvas, víno a mošty i plastové sudy na sypké a pastovité látky používané ve .

Pokud hledáte nové a kvalitní plastové sudy , právě jste je našli. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na. Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Nádoby jsou vybaveny sklopnými madly.


Sud hranatý s příslušenstvom 200l. Odnímatelné víko je upevněné . V katalogu nemáme podrobnější informace o plastovy sud l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Zabýváme se nákupem a prodejem nových i použitých plastových sudů, které jsou vhodné ke skladování a přepravě sypkých,.


Naše sudy lze využít na: . V široké nabídce plastové sudy vhodné pro přepravu i skladování nebezpečných látek. Plastové záhradné sudy na dažďovú.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky