utorok 19. januára 2016

Dvojumyvadlo kolo

Expresné doručenie po Slovensku! Nová kúpeľňová séria Traffic sa vyznačuje módnym, mestským dizajnom v spojení s . KOLO TRAFFIC dvojumývadlo 120x48cm nábytkové, otvory, s prepadom, bielaReflexKolo. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 1cm. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.


S povrchovou úpravou Reflex Kolo alebo bez.

Druh výrobku nábytkové dvojumyvadlo. Montážní sada nutno dokoupit. Povrchová úprava snadná údržba. Provedení dva otvory pro baterii.


Dvojumývadlo nábytkové Popis: -s prepadom -rozmer: 1x cm. Kolo Traffic designové dvojumyvadlo 120cm, pravoúhlé ,otvory pro baterii. Ostatné vlastnosti: otvory na batériu . Součástí dodávky není sifon a baterie.

Umyvadlo dvojité závěsné 1x - bez otvoru. Zoznámte sa tiež s ďalšími . Umývadlo značky Kolo nájdete na biano. Kombinovatelné s polosloupem . Kolo dvojumyvadlo zo série Traffic 120x48cm.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Inzeráty dvojumyvadlo kolo. Bezplatná inzercia, dvojumyvadlo kolo predaj a inzercia. Dvojumyvadla jsou vhodná pro zavěšení na zeď v kombinaci s umyvadlovými.


Vyberte si z množstva ponúk. Jika shop Laufen shop Geberit shop Kolo shop Ravak shop Roca shop Hansgrohe shop Sanela . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky