piatok 22. januára 2016

Umyvadlo 100 cm

Vyrobená z drevotriesky . Umývadlá pre jedného alebo pre dvoch. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Samotná skříňka pod umyvadlo 100cm , závěsná, zásuvka, více barevných.


MODO umývadlo 100cm s otvorom,Refl.

Bežná dodacia lehota dní. Závesná skrinka s dvoma zásuvkami s mechanizmom tichého dovierania. Kovové úchytky v saténovej farbe. Nábytkové umývadlo Ravak Clear 100cm. Ostatné vlastnosti: otvor pre.


Provedení dva otvory pro baterii. Výbava bez sifonu a baterie.

Klasické, tradičné aj moderné keramické umývadlá z drveného mramoru v rozličných veľkostiach a tvaroch do každej kúpeľne. Ponúkame aj dvojité umývadlá. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm.


Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Koupelnový nábytek pod umyvadlo se šířkou nad 1cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si.


Tesi nábytkové umyvadlo z jemné žárohlíny (FFC). Soft-close zatváracím mechanizmom. Connect Air skrinka pod nábytkové umývadlo vrátane upevňovacej sady. Povrch: viacvrstevný lesklý alebo. Elegantní a moderní vzhled umyvadla GROHE Cube Ceramic 1obohatí váš koupelnový interiér o nadčasový prvek s čistými liniemi.


Toto majestátní deskové. Zajímá vás Nábytek skříňka pod umyvadlo nebo obecně Nábytek do vaší koupelny? Praktický čelní držák k umyvadlu Tigo .

Výrobce: Keramag Série: Renova Nr. Skříňka pod umyvadlo GRANÁT 100cm se zásuvkou - GR02Z - EDEN, Eden, Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za . Casová nárocnost Pro tuto modernizad musite pocítat s pracovní dobou 1.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky