štvrtok 28. januára 2016

Montáž plynovej varnej dosky

Táto varná doska (trieda 3) je určená výhradne na použitie v domácnosti a na. Montáž ovládacej skrinky do dosky ovládacieho panela. Použitie plynovej varnej dosky s. Usporiadanie plynovej varnej dosky. Nastavenie minimálneho prietoku v plyn.


PLYNOVÉ VARNÉ DOSKY ZNAČKY PHILCO.

Pripojenie k elektrickej sieti. Pred inštaláciou a ovládaním tejto varnej dosky si pozorne prečítajte tieto inštrukcie. Firma, ktorá montáže vykonáva sa špecializuje aj na pripojenie plynových varných dosiek, zabudovanie umývačiek a chladničiek, pripojenie pračiek a sporákov. Plyn – pripojenie plynovej varnej dosky , plynovej rúry. Pri prvom použití varnej dosky môžete zaznamenať „nový.


MONTEX - servis GERENDA . Summit TNL0Gas Cooktop 9. Tiež si môžete dohodnúť návštevu technika na inštaláciu plynovej varnej dosky online, v termíne, ktorý vám vyhovuje. Rezervujte si servisnú náštevu online .

Návod na obsluhu, zabudovanie a pripojenie. Rozmery otvoru pre zabudovanie varnej dosky. Energetická účinnosť plynovej varnej . Ak v miestnosti pocítite plyn, ihneď uzatvorte prívod plynu buď na plynovej bombe , alebo na rozvode plynu. Dbajte na to, aby do styku s horúcimi časťami varnej dosky ne prišli prívodné. Ventil plynového vedenia ani ventil plynovej fľaše neotvárajte, pokým sa ne pre . Chcem prelozit varnu plynovu dosku o meter dalej ako je to teraz.


Tam sa namontuje uzáver a od neho pružné pripojenie spotrebiča. Zapojenie plynovej varnej dosky. Dopyt: výmena montáž a zapojenie plynovej varnej dosky a digestora, Bratislava - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.


Výmena plynového sporáku. Skúste to tiež, služba je .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky