utorok 26. januára 2016

Zavarovaci hrniec

KLABG98ow:60pt:cdn. VIGZH00ow:42pt:cdn. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Concept je varenie a udržovanie teploty horúcich nápojov: čaj, varené víno, grog… a tiež sterilizácia muštu alebo . Jeho vnútorný objem je litrov, čo je pre pohárov po litry.

Vďaka výpustnému ventilu na nápoje . Zavárací hrniec o objeme l prepohárov, vybavený plynulým termostatom a 1min. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie zaváracie hrnce. Ukážeme kde môžete zaváracie hrnce najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Smaltovaný hrniec s roštom na zaváranie využijete aj na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období. Môžete v ňom zavárať poháre v dvoch . Chcete si svoje jedlo pripravovať zdravo?


Na zaváranie a sterilizáciu ovocia a zeleniny.

Vhodný na prípravu horúcich nápojov, polievok a omáčok. Rozhodli ste sa, že svoje zaváranie túto sezónu posunutie na lepšiu úroveň a potrebujete kvalitný hrniec na zaváranie ? Plne automatický hrniec na zaváranie , použiteľný tiež ako automat na varené víno. Univerzálny zavárací hrniec ZHDGB s digitálnym ovládaním. Pre zaváranie ovocia, zeleniny, húb, marmelá mäsa a pod.


Preklad „ zavárací hrniec “ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Dôležité bezpečnostné pokyny. TAJTE POZORNE A USCHOVAJTE ICH NA BUDÚCE POUŽITIE. Tento spotrebič môžu používať deti vo . S objemom takmer desať litrov sa výborne hodí aj na veľké . W, časovač - 1min, objem l, smaltovaná nádoba, regulácia.


Objem litrov je dostačujúci na štandardných pohárov s objemom litra alebo 34 . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Zaváracie hrnce so smaltovaným povrchom, ktorý sa veľmi ľahko čistí. Podľa čoho vyberať hrniec na zaváranie?

Ak ste vlastníkmi záhradky a ste vášniví záhradkári, zavárací hrniec je pre vás takmer nevyhnutnosťou. Dnešný trh ponúka mnoho typov, ktoré .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky