štvrtok 21. januára 2016

Nerezovy sud

Bezplatná inzercia, nerezovy sud predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. V tejto sekcii nájdete celú ponuku nerezových sudov. Máme tu pre každého niečo.


Určite si niečo vyberiete.

Predaj vinárskych potrieb online. Zottel je Slovinský výrobca kvalitných nerezových nádob na rôzne druhy použitia. Drvič je vhodný hlavne na tvrdšie . Nami dodávané sudy majú kryt proti prachu, jednu plávajúcu . Cena za dopravu zavisí od váhy tovaru.


Dubové sudy - soudky 5l až 30l i větší Nabízím nové dubové soudky a sudy na víno, pálenku, pivo a jiné destiláty. NEREZOVÝ SUD EKO NA OLEJ.

Hlava na čištění sudů a nádrží HKF E (provedení nerez). Odkapní miska k párty pípě na KEG sud (odkapávač k country pípě). Popis produktu: Velice kvalitní dílenské zpracování.


Tlaková nerezová nádoba s objemom litrov s redukčným ventilom. Nerezový sud EKO 50L olej. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Při zavádění nevratných sudů bylo naším primárním cílem zavedení.


KeyKeg má také výrazně nižší hmotnost, než nerezový sud : zatímco . K nádrži je možné doobjednať . Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s nerezovýma nadržema od Vinopolu? Chtěl bych koupit 300l typ SPA. Tak jestli do toho jít, nebo jestli byste mi doporučili . Výška celkem 4mm Výška nádoby 3mm . Zobraziť všetky obrázky . Sud má uzamykateľné veko pomocou dvoch vyberateľných skrutiek.

NAT univerzál AIROIL 100l.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky